Следва

7 неща, които не знаехме за Бионсе (кошерите в градината ѝ и други)

Любовният живот на Аня Тейлър-Джой - абсолютна загадка

Енигма 

Celebrities преди 3 години

Ако Аня Тейлър-Джой все още е извън полезрението ви преди да се появи в Queen's Gambit, значи сте пропуснали много. По-известна като "Кралицата на писъците", тя е основно търсена за роли във филми на ужасите като „Вещицата", „Сплит" и „Стъкло", както и в романтични или екшън филми като „Чистокръвни", „Ема" и „Новите мутанти".  След като стана световноизвестна с минисериала на Netflix обаче, феновете озадачено откриха, че знаят много малко за нея, и съвсем нищо за любовния живот на 24-годишната актриса. Правим опит да вдигнем булото...


Аня Тейлър-Джой: кое е това момиче


Най-дългата известна връзка на Аня е с ирландския актьор Еоин Маккен, който познавате от ролите му в Merlin, The Night Shift или Resident Evil: The Final Chapter.

Отношенията на Аня с Еоин са доста загадъчни - допуска се, че двамата се срещат за пръв път, докато снимат през 2016-та късометражния филм Crossmaglen. През ноември 2016 г. Еоин праща на Аня сладка закачка в Instagram, пишейки: "От време на време работите с хора, които надхвърлят представите ви. @Anyataylorjoy е един от тези хора - това момиче има умения." Не е ясно кога започват да се срещат (или дали някога нещата между тях стават официални), но двамата публикуват няколко общи снимки в Instagram. През декември 2017 г. са забелязани да се целуват пред ресторант във Филаделфия и дори се говори, че може и да са сгодени, поради големия диамант, забелязан на левия безименен пръст на Аня.

През август 2018 г. е обявено, че Аня ще участва в предстоящия филм „Ето ги младите мъже", а Еоин ще бъде сценарист и режисьор на проекта. По това време Аня обаче започва да се появява без гигантската "скала" на пръста си. Не е ясно какво се случва между актьорите, но оттогава Eoin изтрива няколко (макар и не всички) снимки на Аня от своята IG страница. През май 2020 г. Just Jared публикува снимки на Аня с нейния предполагаем нов любовник, фотографът Бен Сийд, докато двамата са в Лондон, въпреки че актрисата не е потвърдила нов романс.

Както Аня казва пред The ​​Guardian през март 2018 г., тя не е от хората, които ще тръгнат да разправят наляво и надясно с кого излизат. На въпроса как се приспособява към нарастващата си слава, Аня казва: „Има една красота в това да бъдеш анонимен, има причина, поради която сме актьори, играем други хора, така че мисля, че идеята някой да се интересува от мен в личен план не е ок. Аз съм доста дискретен човек, малко е плашещо, но се опитвам да не мисля за това." Честен и прям отговор!

С кого е в момента звездата от Qween's Gambit не знаем, но допускаме, че и да не е придружена, не бърза да промени статуквото, нито търси медийна подкрепа за това. Успех, сладка госпожице Тейлър-Джой!    

More Celebrities