Следва

Мелания, повече от шик в Долче и Габана

„Преди всичко хора“: Ирина Шейк, Кандис Суейнпоъл и Джоан Смолс за гръцкия Vogue

Красиво, та красиво 

Celebrities преди 3 години

Трите супермодела са като нежни феи, абсолютна еманация на женствеността, на нежността, на близостта. Снима британският фотограф Рован Папие за декемврийското издание на колегите от гръцкия Vogue, посветено на колективната ни хуманност и стремежа, който всички носим в себе си - да правим добро и да оценяваме добротата, проявена към нас. 

Годината, която си отива, несъмнено промени света, промени и всички нас. В интервюто за гръцкото списание, трите модела говорят за важността на това да сме активни в тези особени, мрачни, несравними с други времена. 

Ирина Шейк е доброволец в „Food Bank For New York City“ и „RIVER FUND“, организации, които помагат за прехраната на хора, които не могат да си позволят храна.

Кандис сътрудничи на организацията „Mothers2Mothers“, която помага за това, вирусът на СПИН да не се предава от майка на дете в Африка.

Джоан пък поддържа движеието „Black Lives Matters“ и е съосновател на организацията „Donate My Wage“.

„Много ценя стремежа към човечност, защото да бъдеш човек означава да изпитваш съчувствие и скромност, и да си склонен за дадеш от своето време, присъствие и ресурси, за да направиш този свят малко по-добър“, споделя тя. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.