Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Меркурий се присъединява към Слънцето и навлиза в огнения Стрелец на 1-ви Май, което ще се отрази на комуникацията ви, а именно ще бъдете по-вълнуващи и дръзки. Да сте най-добрата версия на себе си е едно от любимите ви неща, сега определено ще почувствате тази радост. Последната дума ще е винаги ваша, забавни и интересни ще сте в разговорите си, както винаги - има хиляди забавни начини да изразявате себе си вербално, действайте така! 

Тъй като Слънцето в Стрелец тригонира управляващия ви Марс, докато преминава през мощния ви знак на 10-ти, което значи, че е време да се устремите към нещо, което горещо желаете. Ще сте изключително конкурентни и месечното ви мото е: „Ако не съм първи, значи съм последен.“ Нищо ново.

На 15-и май материалната Венера също навлиза във вълнуващия Стрелец, насърчавайки ви да поемете някои големи финансови рискове. Ако се появи спонтанна възможност, която изглежда твърде добра, за да я пропуснете, не се колебайте! С това приключенско разположение (Венера в Стрелец) положението е go big or go home!

Нещата малко се успокояват, когато Слънцето навлиза в амбициозния Козирог на 21-и. Като цяло през май ще работите усилено с фокус върху дългосрочни цели. Кое е нещото, което много искате, но нямате? Направете списък, проверете го два пъти, за да сте сигурни, и след това се захващайте за работа! Задължително си поставете краен срок и си обещайте да си купите нещо, ако до тогава сте изпълнили целите си. Знаем, че доста добре се справяте с материални стимули.

Хороскоп

Още от Astro