Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Разговорите ви с хората ще са същинска магия през този месец, защото Меркурий се премества в знака на оптимистичения Стрелец на 1-ви май. Обичате противоречиви теми и дискусиите табу ви радват, а ние всички ще чуем мислите ви по въпроса. Много е трудно да ви се сърдим, защото просто сте толкова интересни!

Експанзивният Юпитер излиза от знака на строгия Козирог и се позиционира във вашия, определено по-непокорен знак (на 19-ти), заради което трябва да започнете да виждате и търсите нови възможности за личностен растеж. Не се страхувайте да изразите кои сте наистина или да се сближите с други, които са "странни“ също колкото вас. Всъщност, колкото по-странни са хората, толкова повече сте привлечени от тях сега.

На 21-ви отношението на Юпитер и Сатур е специфично, защото се случва по същото време, в което Слънцето се премества в Козирог, и когато се случва Зимното слънцестоене. Тази връзка, двете планети във вашия уникален знак, може да смекчи всяка съпротива, вътрешна и външна, която изпитвате. Оставете напредъка и трансформацията да ви пречистят от всякакви предразсъдъци, страхове или видове омраза. Ще е страшно полезно за душата, емоциите и съзнанието ви.

А когато настъпи и Пълнолунието в Рак (на 29-ти), наситете се на неговата зареждаща сила. Обърнете специално внимание на жените в живота си; тези, които са ви помогнали да станете човека, който сте днес. Женската енергия около вас ще е топла и успокояваща.
 

Хороскоп

Още от Astro