Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Мечтите ще са най-важното нещо за вас, Телци, през този вълшебен месец! Управляващата ви Венера е в тригон с мистичния Нептун от 5-ти май и макар понякога да е приятно да се изгубваме в света на мечтите и мислите си, може би е по-добре да помислите какво може да пропускате в реалния живот, ако се размечтаете твърде много. Ако преценката и интуицията ви са замъглени, ще взимате лоши решения, които ще донесат дълготрайни негативни последствия.

На 14-ти има Новолуние и Слънчево затъмнение в огнения Стрелец, което ще ви се отрази пречистващо и ще ви даде  възможност да действате начисто, освободени от товара на минали грешки. Огледайте внимателно всички обстоятелства и детайли в живота си в момента и, молим, без никакво бързане!

Венера влиза в Стрелец на следващия ден, давайки на любовния ви живот забавен малък тласък, страст и приключения. Ако сте в състояние да отворите съзнанието и сърцето си, през следващите седмици ще преживеете с любовно събитие, което може да преобърне част от живота ви. Тялото следва ума ви - не забравяйте този принцип и действайте по него, стане ли дума за любовни изживявания.

Експанзивният Юпитер навлиза в ексцентричния Водолей на 19-и май, което дава шанс да разширите социалния си кръг, може би по необичаен начин. Знаем, че имате едни определени установени начини да правите всичко в живота си, но няма как да не се заинтригувате от нещо, което никога досега не сте виждали и дори не сте чували. Насърчаваме ви да направите нещо различно в общителния си подход. Голям е шансът да срещате и откривате хора посредством технологии, интернет и социални мрежи - не ограничавайте времето си в тях засега.
 

Хороскоп

Още от Astro