Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Комуникативният Меркурий, управляващата ви планета, навлиза в огненото царство на Стрелеца на 1-ви май, така че първите три седмици от месеца ще са вълнуващи, особено по отношение на начина, по който общувате с хората. Перспективата е оптимистична - отдавайте се на спонтанни разговори, с непознати или с близки, защото те ще ви заредят с оптимизъм за бъдещето,а оптимизмът ви стои добре!

На 5-ти май Венера тригонира с Нептун (ситуацията е особена и фина), което ви поставя в някакъв мечтателен свят, особено щом се отнася до финанси и материални блага. Сигурни ли сте, че можете да си позволите тази неимоверно скъпа нова кола или онази колекционерска картина? Преценката ви е замъглена сега, което не е добра новина за банковата ви сметка, но сега, след като сте предупредени, нямате никакви извинения да сте повече от внимателни с харчовете си.

Лечителят Хирон преминава в директно (неретроградно) положение на 15-ти май и тогава трябва да сте абсолютно готови за сериозни душевни търсения и въпроси. Какво ви притеснява най-много напоследък? Какво тежи в гърдите ви? От какво се страхувате? Тези или подобни въпроси. Не се колебайте да се впуснете дълбоко и да стигнете до същността. Предстои само най-доброто, решите ли да се изправите (и да покорите) тъмните моменти от миналото си.

След като Слънцето се премести от приключенския Стрелец в отговорния Козирог на 21-ви, което сигнализира, че е време да запретнете ръкави и да се впуснете в истинска работа. Вече не се страхувате да си изцапате ръцете, защото осъзнавате, че колкото повече работите, толкова по-възнаградени ще бъдете.
 

Хороскоп

Още от Astro