Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Когато Меркурий, планетата, отговорна за нашите мисли и разговори, се премести от интровертния Скорпион в екстровертния Стрелец на 1-ви май, най-накрая се чувствате способни да изразявате себе си и идеите си! Вероятно сте пазили тайна, която умирате да кажете на някого - ако е така, сега е моментът!

На 9-ти, този месец, се образува квадрат между Слънцето, управляващата ви планета, страстния Стрелец и мечтателния Нептун. Той ще ви накара да спрете за момент с това, което правите, и да помислите дали изобщо сте тръгнали в правилната посока. Един вид, ще започнете да се съмнявате в себе си. Слава Богу, този аспект се случва само веднъж годишно!

Новолунието на 14-ти май- да, и то в огнения знак на Стрелеца - ще ви накара да бъдете много позитивни! Добре е да сте постоянно оптимисти, но се опитайте да не разчитате на неща, които все още не са се случили, това е деликатно и може да ви подхлъзне.

Когато Слънцето премине от Стрелец в Козирог на 21-ви, спомнете си за всички неща, които все още не са зачеркнати от годишния ви to-do list. Не ви остава много време за това, Лъвчета, а последната седмица на годината (макар много празнична) е точното време да запълните всички празнини!
 

Хороскоп

Още от Astro