Месечен ХОРОСКОП - Май 2023

Astro преди 3 години

Тонът и настройката ви ще са много по-оптимистични, когато комуникативният Меркурий, вашият владетел, преминава от интровертния съзерцателен Скорпион към реактивния екстровертен Стрелец на 1-ви май. Ако сте си умирали да зададете определен въпрос на някого, направете го сега! Разговорите, които иницирате и преживявате сега, са оцветени от вълнение, мисли и емоции. Усещате пеперудите в стомаха си, нали - те са знак, че ще се случи нещо невероятно!

Лечителят Хирон става директен (неретрограден) на 15-ти, предоставяйки ви шанс за вътрешен растеж. Ако до скоро сте оставяли миналото да ви попречи да продължите напред, сега е точно моментът да се изправите пред онези болезнени проблеми, които ви задържат. Бъдете смели, Деви.

Експанзивният Юпитер се свързва с приятелския ексцентричен Водолей на 19-и май, което ще поднови способността ви да се свързвате на лично и професионално ниво с хората около вас. До колко сте готови, да излезете от зоната си на комфорт, за да създадете нови контакти? Тук правилният отговор е само един и вие го знаете.

На 21-ви Слънцето оставя огнения Стрелец и навлиза в по-отговорния Козирог, заради което целите ви ще бъдат основният ви фокус през следващия месец. Въпреки че скоро идват празници, факт е, че сте по-фокусирани върху работа и задълженията, отколкото върху купони или време със семейството. Надяваме се, че дългосрочните блага ще си струват и няма да увредят трайно ценните ви връзки.
 

Хороскоп

Още от Astro