Седмичен ХОРОСКОП - 30.11 - 06.12

Astro преди 3 години

Декември е почти тук, йей! Справихме се с всичко до последния месец на 2020-та и тази седмица започва с гръм и трясък! На 30-ти (понеделник) има лунно затъмнение и супер мощно пълнолуние в Близнаци едновременно. Лунните затъмнения носят неочаквани развои и катарзисни преживявания. С това затъмнение във вечно любопитните Близнаци се разкриват тайни и ние просто не можем да не го споменем (и да си поклюкарстваме, четейки какво предстои на всяка зодия идната седмица).

След това на 1-ви продължаваме с новостите, защото Меркурий навлиза в приключенския Стрелец, където комуникационната планета напълно губи своя филтър, но не и хладнокръвието си. Меркурий в знака на Стрелец предпоставя към направо възхитителните грешки - от правописни (и то в най-неподходящите ситуации) до пагубни за комуникацията с хора от всички сфери на живота ни. Поне имаме и поводи за смях, на които определено ще се насладим.

А на 5-ти романтичната женствена Венера се свързва с мистериозния Нептун, засилвайки цялостно романтиката и драмата в живота ни. Нещата вероятно не са такива, каквито изглеждат, но в момента няма как да разберем... 

Хороскоп

Още от Astro