Следва

Пчелен мед

Какво да очакваме от Хороскопа тази седмица

През тази седмица мислите и дейността ви ще бъдат ръководени от политическите и икономически новини в...

All About Life преди 14 години

ОВЕН (21.3 - 20.4)

През тази седмица мислите и дейността ви ще бъдат ръководени от политическите и икономически новини в България.

Ще почувствате необходимост да споделите гледната си точка и да изразите мнението си не само сред приятели.

За необвързаните – някои хора се нуждаят просто от тласък в правилната посока – това може да бъде интересна и романтична среща или обикновено излизане с добри приятели, които да ви заредят с енергия за оставащите дни.

Бъдете наясно с възможностите си за насърчаване на някой, който може да е имал труден период напоследък.

Още>>


ТЕЛЕЦ (21.4 – 20.5)

Смелостта да бъдете различни ви прави лесно забележими и може за напред да ви се отворят възможности за развитие, които никога не сте очаквали.

В сряда може да не сте отговорни за дейностите на дневен ред, но сте длъжни да дадете своя принос. Каквото се изисква от вас получава пълното ви внимание.

Това е един щастлив ден, за да получите пари - очаквано или не. Четвъртък е идеален ден, за да бъдете с други хора - да работите заедно и обменяте опит.

Още>>


БЛИЗНАЦИ (21.5 – 21.6)

Изкушението да се харчат пари ще бъде силно тази седмица. Въпреки това задръжте за малко – скоро ще откриете нов и по изгоден начин за инвестиране на парите. Не бъдете прахостник, това, което посеете сега ще ви донесе ползи след време. Взимането на решения от ваша страна ще бъде повлияно от някой по- възрастен, в чийто думи се вслушвате.

Още>>


РАК (22.6 – 22.7)

Не се подвеждайте по самоувереността си тази седмица, възможно е да изглеждате деспотични – внимателно! Ако сте надиета, яжте много на протеини - често. Балансът е думата сега.

Любовта, децата и други близки хора или неща скъпи на сърцето са на дневен ред тези дни. В понеделник можете да намерите колега или приятел, който разбира вашите проблеми и е на разположение да ви помогне да се справите с тях.

Бъдете оптимистично настроени, имайте вяра - шансовете за придобиването на нови възможности за работа са налице.

Още>>


ЛЪВ (23.7 – 23.8)

Понеделник е щастлив ден за вземане на решения и планове, както и за намирането на вашия път през почти всеки проблем, който може да ви се изпречи.

Мислите ли, че отношението ви ще се промени? Ще се чувствате силни и самоуверени, и че сте в състояние да се справите с всяка ситуация.

Има нещо, което според вас си струва да проверите относно работата си този понеделник. Това може да означава нов начин да инвестирате или нови идеи за разработване.

Вторник е изпълнен с амбиция и отговорност, това е времето да се охладят страстите и да се държите спокойно.

Още>>


ДЕВА (24-8/22-9)

Докато пазарувате тази седмица, търпението ви може да бъде тествано. Вие може да сте намерили желаната мебел...

Единственото нещо, което е неприятно е, че трябва да го сглобите сами. Тази извънредна дейност, която не всики намират за забавна след края на работния ден може да ви обърка и изнерви за известно време – проявете търпение.

В работата проекти свързани с бизнеса или кариерата могат да се нуждаят от навременни корекции. Ще сте подложени на напрежение – с толкова много неща, с които главата ви е заета има вероятност от концентрацията ви да се изплъзнат нормалните ежедневни грижи.

Още>>

ВЕЗНИ (23.9 – 22.10)

Има някои неприятни обстоятелства, офис работа или проблеми, които са останали нерешени и могат да бъдат завършени този понеделник.

Качествата ви, и това, че използвате таланта си при вършенето на работата и изпълняването на задълженията си ще ви се отплати добре.

Властни фигури ще наблюдават вашите действия при успешното справяне с проблемите, които толкова често възникват. Във вторник работата в офиса ще е доста и натоварваща – имате задачи за завършване.

Още>>


СКОРПИОН (23.10 – 22.11)

Тази седмица ще бъде положителна за вас. Ще преоткриете стари прятелства и ще вземете решение за участие в някакъв вид колективен спорт, което положително ще повлияе на физическото и психическтото ви състояние.

В работата взаимоотношенията с колеги и сътрудници ще стават все по-интересни от понеделник.

Хората, които ви стимулират психически са като глътка свеж въздух. Това е точното време, за да прегледате детайлно работата си.

Още>>

СТРЕЛЕЦ (23.11 – 21.12)


Можете да намерите нови решения и да сте далеч по- изобретателни тази седмица, тъй като творчески ума ви ще работи доста добре в следващите дни.

Мисълта ви ще е чиста, и затова ще съумеете да вникнете в дълбочина и да помислите над собствените си планове за бъдещето. Този понеделник е период, когато сте приели работата си по-сериозно от обичайното. Сега ви отнема много енергия и време за организиране и планиране на нещата, но хората около вас ще ви помагат с всичко, което е по силите им. 

Още>>


КОЗИРОГ (22.12 - 20.01)


Този понеделник може би ще сметнете, че пътят на подкрепата ви е отсечен или блокиран.

Лесно е да се намери поводи за караница, затова се въздържайте от крайни изказвания както пред близките, така и пред останалите. Ще се научите да разширявате своя мироглед - приемайте нещата, които не можете да промените.

Ще станете по-балансирани в ума, тялото и душата и вашата собствена перспектива ще остане положителна при всякакви ситуации.

Още>>


ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.2)

През тази седмица ви се открива възможност да обърнете внимание на някои дребни задачи, за които в последно време забравяхте.

Що се отнася до задълженията ви към колегите, скоро ще дойде момент да изясните всичко и да започнете от начало.

Работата ви през седмицата ще е доста, в понеделник бъдете много внимателни, защото възможността да допуснете грешки е голяма. Вероятно е да имате и затруднения при комуникацията, и трудна концентрация – често ще ви прекъсват.

Още>>

РИБИ (20.2 – 20.3)

Фокусирайте върху нещата, които наистина трябва да осъществитео в началото на седмицата, за да бъде тя по спокойна в последствие.

Сексуалните нужди са само едно от удоволствията на живота, които ще ви бъдат предоставени в този момент. Този понеделник ще имате чувството, че всичко е възможно, ако преместите вашата гледна точка достатъчно високо.

Положителен ефект за вас ще има, ако отделите поне два то дните на седмицата за вечерна разходка в парка с любим човек.

Още>>

 

More from View Sofia

More All About Life