Следва

Кралско сиво: Кралица Летисия в сложна, но хубава дреха

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 1

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

Забелязахте ли коя дата сме днес? Случайно 1-ви декември да ви напомня за нещо по-специално? Ако не, то това ще се промени моментално, а ако знаете за какво говорим, значи добре си спомняте миналогодишната забава през този месец. Надяваме се да сте готови, защото от днес започваме с традиционния Коледен Giveaway на ViewSofia! (ха, това 2020-та не успя да отмени). Играта стартира точно сега и ще се състои всеки ден чааак до 24-ти декември... С обич от нас! 

Първият подарък, който сме ви приготвили е много, много специален и вълшебен. Blodeu е не просто олио за лице, това е магичен еликсир от най-приятно ухаещите масла и екстракти от цветя, ядки и плодове. Всичките, събрани заедно, за да дадат на кожата ни една нежна и безкрайно мека целувка, която прави лицата ни безумно гладки, подмладени и свежи. Да, звучи като в приказка или мечта, но Blodeu е съвсем реален и абсолютно фантастичен, ние самите го знаем от личен опит.


Най-добрите български ДИЗАЙН марки за 2020 - Part Two!


Става все по-хубаво, защото това олио за лице е изцяло на растителна основа, дава мигновен естествен ботокс ефект, богат е на омега киселини и витамини, балансира pH-то, регенерира и подобрява еластичността на кожата. И разбира се, няма парабени и сулфати.

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от 1-ви до 24-ти декември!


 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.