Следва

Небесни одеяния или за астрологията в модата

Double Trouble: как е по-хубава Елза Хоск, гласуваме

Красивата скандинавка умее да се облича, писахме тук!

All fashion преди 3 години

В момента Елза е бременна от приятеля си Том Дейли, както пък писахме тук. Едреещата фигура, типична за състояние като това, обаче, няма никакво отношение към стила на 32-годишния модел. Шведката продължава да публикува в инстаграм един от друг по-ефектни модни ансамбли, като видимата цел не е да прикрие коремчето си, просто така се чувства и харесва. Което е и причината да й се получава, мислим си.

Онзи ден Елза избра за разходка в Ню Йорк очарователна къса дантелена рокля Chanel с прозрачни ръкави, допълни я с масивни груби боти Prada и найлонова чанта в розово. Веещите се коси и естественият грим прекрасно допълват кукленския вид на модела.

Пак в Ню Йорк, броени дни по-късно, Елза прецени за удачно да разходи класически бежов тренч + ярки панталони - признаваме, резултатът е брилянтен, ефектен, много секси.

Госпожа Хоск, като нас, предпочита през есента класически, универсални, практични съчетания, без обаче това да е за сметка на смелите цветови комбинации. В този избор на шведката виждаме шлифера-мечта, комбиниран с ярко сини клош панталони. Нещата се завършват повече от добре от чантата Chanel (която по принцип е оптималният завършек на абсолютно ВСЕКИ тоалет) в нежен цвят и маратонките за бягане New Balance 530 (каквито имаме и ние!). Отличният резултат е просто перфектен за разходки.

Анкета

Поставяме на гласуване двата аутфита, еднакво добри, еднакво силни, еднакво подходящи. И все пак, кой ансамбъл е повече вашият:

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.