Следва

Небесни одеяния или за астрологията в модата

Double Trouble: как е по-хубава Елза Хоск, гласуваме

Красивата скандинавка умее да се облича, писахме тук!

All fashion преди 3 години

В момента Елза е бременна от приятеля си Том Дейли, както пък писахме тук. Едреещата фигура, типична за състояние като това, обаче, няма никакво отношение към стила на 32-годишния модел. Шведката продължава да публикува в инстаграм един от друг по-ефектни модни ансамбли, като видимата цел не е да прикрие коремчето си, просто така се чувства и харесва. Което е и причината да й се получава, мислим си.

Онзи ден Елза избра за разходка в Ню Йорк очарователна къса дантелена рокля Chanel с прозрачни ръкави, допълни я с масивни груби боти Prada и найлонова чанта в розово. Веещите се коси и естественият грим прекрасно допълват кукленския вид на модела.

Пак в Ню Йорк, броени дни по-късно, Елза прецени за удачно да разходи класически бежов тренч + ярки панталони - признаваме, резултатът е брилянтен, ефектен, много секси.

Госпожа Хоск, като нас, предпочита през есента класически, универсални, практични съчетания, без обаче това да е за сметка на смелите цветови комбинации. В този избор на шведката виждаме шлифера-мечта, комбиниран с ярко сини клош панталони. Нещата се завършват повече от добре от чантата Chanel (която по принцип е оптималният завършек на абсолютно ВСЕКИ тоалет) в нежен цвят и маратонките за бягане New Balance 530 (каквито имаме и ние!). Отличният резултат е просто перфектен за разходки.

Анкета

Поставяме на гласуване двата аутфита, еднакво добри, еднакво силни, еднакво подходящи. И все пак, кой ансамбъл е повече вашият:

More All fashion