Следва

Wish you a Boring Year!, най-хубавото пожелание идва от Мариан Залцман

Кралско сиво: Кралица Летисия в сложна, но хубава дреха

Хубава е всякак Летисия Испанска... 

Celebrities преди 3 години

48-годишната Кралица заслужава комплименти всеки път, когато я видим публично, защото се облича и соанира изискано, женствено и подходящо. Сиво-виолетовата рокля с А-кройка и палтото - комплект с роклята, не правят изключение от праволинейния стил на Нейно величество, като за протокола, комбинацията е от колекция Пролет/Лято 2016 на Каролина Ерера.

На церемониято по награждаването с наградите „Jaume I“, Летисия присъства сама - съпругът й, крал Фелипе, е в изолация след контакт с позитивен на КОВИД-19.

Очевидно в Испания е доста топло, дамата сваля палтото в един момент - виждаме колко елегантно седи дрехата на тънката талия и отличен, просто отличен бицепс на Летисия. Маската, обувките на висок ток, семплата прическа и още по-семпъл грим, затвърждават симпатията. Без да блестиш прекомерно, ти просто си блестящ - браво! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 4 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.