Следва

С тази Miele, чистим и пеем

Кейт Мос отново корица на Vogue, 28 години след дебюта

На 46, като на 23

Celebrities преди 3 години

Кейт Мос е прекрасна на корицата на януарския брой за 2021 на Британския Vogue. Появата й отбелязва цели 28 години, откакто британският модел прави дебюта си на корица на Библията за мода.

За новия брой, списанието пуска две корици, снимани от Мерт Алас и Маркус Пиго.
На първата, 46-годишният модел носи черен скъсен топ без ръкави в комбинация с панталони Versace от колекцията Пролет/Лято 2021 на бранда.

Ансамбъла довършват аксесоарите - черна барета и златна гривна, поставена високо над лакътя.

На втората корица, Кейт е облечена в драпирана рокля от зелен шифон, комбинирана с големи ефектни златни халки.

Снимките не са придружени от интервю за броя, но за сметка на това, от изданието са подготвили специално Q&A видео, по време на което звезди задават на Кейт разнообразни въпроси.

Сред участниците във виртуалния разговор са Марк Джейкъбс, Рита Ора, сър Елтън Джон, който задава на госпожа Мос въпросът от какво наистина й се повдига, на което тя отговаря: "от хлебарки, жестоко мразя хлебарки".

Джейд Джагър пита Мос как успява да пригоди живота си така, че той да е отговорен към проблема с климатичните промени.

"Правя всички основни неща, освен това току що купих малко земя и възнамерявам да засадя там гора", отговаря Кейт.

Коментирайки корицата, Едуард Енинфул, главният редактор на британския Vogue, казва: "Ако 2020 ни накара да се замислим какво бихме могли да очакваме от следващата, 2021-ва, то отговорът е един - тя също ще е непредвидима".

"Но едно нещо бих могъл да кажа със сигурност - винаги ще има Кейт Мос. Почти 28 години след нейния дебют в Vogue, вечният шик на Кейт отново намира заслуженото си място на корицата този месец - факт, който намирам и за възбуждащ, и за успокояващ."

Изданието ще е по рафтовете от 4 декември.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 9 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.