Следва

Topshop банкрутира: Шок, шок, шок

Наташа Рамзи-Леви напуска Chloé

След 4 успешни години, Наташа се оттегля, кой ще е следващият, очакваме да научим до дни

All fashion преди 3 години

Французойката оставя зад гърба си 4 добри години в модната къща. Припомняме новината за назначението й ТУК. Иначе, кой ще замени приятната талантлива госпожа Рамзи-Леви, от марката обещават да ни кажат до няколко дни.


Наташа на шоуто Chloè Fall 2020

Новината, че шеф-дизайнерът на парижката модна къща вече не е Наташа, е отпреди минути. Решението влиза в сила незабавно. Краткото прессъобщение казва само това, като абсолютно нищо друго не се споменава, с изключение на факта, че наследникът на поста ще бъде съобщен "в кратък срок".


 Pre-Fall 2019: Chloé


"През последните месеци на здравен,социален и икономически хаос, мислих много за наложените промени в индустрията и за това как най-добре мога да се адаптирам към тях посредством моите креативни, интелектуални и емоционални виждания", казва Рамзи-Леви. "Това е, което ме накара да погледна на бъдещето си по различен начин и да пожелая да опитам различни възможности."


Chloé RTW Пролет 2021

Изпълнителният директор на модна къща Chloé - Рикардо Белини - благодари на Рамзи-Леви за нейното "страхотно сътрудничество с Chloé, поставяйки своите интелект и чувство за мисия в центъра на общата ни работа, така, както ги е виждала и основателката на нашата компания. Тя е важен член на уважавания дамски екип на фирмата ни, традиция, която високо ценим. Нейната креативност и лидерско виждане записаха силна и значима глава в нашата история."


Fashion Starter: Стопроцентовото попадение Наташа Рамзи-Леви


Дълго време дясна ръка на Никола Гескиер, Рамзи-Леви се присъедини към Клое през април 2017-та, идвайки от Louis Vuitton, където оглавява дамския отдел за готово облекло от 2013-та. Дизайнерката стартира кариерата си в Balenciaga през 2002, превръщайки се в най-близкия сътрудник на Гескиер. Когато французинът напуска Balenciaga през 2013 г., тя започва да консултира няколко бранда, вкл. Hermès и Acne Studios, преди да се присъедини наново към Гескиер в Vuitton.

Открита през 1952 година от Габи Агион, Chloé е френска модна къща с огромни традиции и отличен пазар. Достатъчно е да припомним, че през дизайнерския й колектив са минали Карл Лагерфелд, Стела Маккартни, Фиби Файло, Хана Макгибън и Клейр Уайт Келър, а дрехите и аксесоарите й са по снагите на най-известните модни хора в света, сезон след сезон.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.