Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 5

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

 В ДЕН 5 от нашия Коледен Giveaway ви подаряваме един от любимите ни празнични комплекти на LA BIOSTHETIQUE Paris. В Sparkling Set 3 ще намерите фиксатор за вежди и мигли Care&Fix Lash Conditioner, четка за разресване на вежди, четка за молив за вежди, четка за очна линия, молив за вежди Automatic Pencil for BrowsB02 Grey Brown и зелена очна линия Smart Liner в Hazy Green.

Самите ние го желаем безумно много и се радваме за онази късметлийка, при която ще отиде. Условията за участие в играта, разбира се, са описани подробно на нашия Инстаграм ТУК.

Късмет на всички дами!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.