Седмичен ХОРОСКОП - 07.12 - 13.12

Astro преди 3 години

Нещата бяха доста интензивни, но тази седмица носи относително спокойствие насред хаоса. Затъмненията винаги идват по двойки, а Пълното слънчево затъмнение на 14-ти следващата седмица ще бъде кофти. За да се подготвим, най-добре е да сме пасивни и внимателни, да сме максимално наясно с чувствата си и да не ги потискаме и за секунда. На 9-и (сряда) Слънцето прави квадрат с мистичния Нептун, което разпространява объркване и прави всичко да изглежда нереално. Нека стъпваме внимателно, защото това разположение няма да е точно това, което  очакваме, и което изглежда.

Любовната планета, Венера, поддържа силна връзка с трансформативния Плутон на 10-ти (четвъртък), позволявайки ни да сме емоционални, меки, слаби и ни напомня какво наистина има значение.

И накрая, на 11-и (в петък), Слънцето, носещо ни жизнена сила, прави хармоничен тригон с Марс (отговарящ за амбициите и гнева ни). Този аспект - който се появява в рождените карти на звезди с омайна сила като Дженифър Лопес и Лaйза Минели - ни изважда от фънка, но най-добре е да не се връщаме твърде бързо към действията, защото все още предстоят разкрития! 

Хороскоп

Още от Astro