Следва

Beauty Starter: Бела Хадид за Dior, много руса и много розова

Коледната песен на ноктите ни: трендовете от Инстаграм

Обратното броене до Коледа вече тече и е време да изберем най-подходящия маникюр за празничните дни!

Nails преди 3 години

С шумни и звънтящи стъпки се приближава един от най-светлите дни в годината. Заедно с Коледа, пристига и сладкото напрежение за това какво да облечем, какъв маникюр да си направим, какви подаръци да подарим, което е еднакво приятно и напрягащо. Тази година ще се разминем с обичайните светски събития, което изобщо не значи, че няма да се погрижим за доброто си душевно състояние, пречупено през готиния външен вид. 

Има някои коледни елементи, които са си направо задължителни. Пера, пайети, ресни, червена рокля, кадифе, са малка част от тях. Докато все още се чудим какво точно да облечем, нека поне да решим какъв да бъде маникюрът.

Най-големият хит за Коледа на 2020-та е кадифеният ефект. Бляскави частици се нанасят върху някой любим коледен цвят и след това се радваме на красивите отблясъци, които много напомнят текстурата на кадифето.

Както обикновено, Коледните тенденции в маникюра включват важните елементи брокат, злато, червен и елховозелен цвят! Задължителни си остават и еленчетата, елхите, дядо Коледа и каквото още Коледно се сетим, защото носят настроение, колкото и влажно и мрачно да е навън. 

Винаги е готино, когато разчупим тренда през нашия си поглед, особено коледния. Ако все пак не искаме еленчета да подскачат на ноктите ни или пък бляскави частици да се отразяват на светлината, винаги можем да изберем асиметричните форми в прекрасното червено. 

Да не забравяме, че идва и Нова година и там пайетите са си вечна класика. Те са ни любими, няма какво да се лъжем!

А сега нека дружно да си пожелаем Коледа да бъде толкова кадифена и бляскава, колкото е и този така мек, симпатичен и женствен тренд!  

More Nails