Следва

Малко скучно, но много секси: Мелания в бордо и зебра

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

ОВЕН 21.03 - 20.04

 

Astro преди 3 години

През 2021-ва родените под знака Овен ще имате подкрепата на Уран за развиване на творческо и оригинално мислене; Сатурн ще помага при дейности, свързани с имоти; Юпитер във всичко, свързано със семейство, родители, дом и бизнес; а Нептун ще донесе душевен мир. Най-важното от тези влияния през следващата година е това на Уран, защото разположението му пряко ще засегне вашата личност, ще ви накара да желаете повече свобода и да намерите подходяща среда, която да подчертае индивидуалност и нуждата ви да се откроите сред тълпата. Държейки ви за ръка, Уран ще концентрира енергии, които ще ви освободят от миналото, което ви задържа.

Януари, февруари и март ще са динамични и наситени с промени, особено в сфери като работа, приятелства и любов. Месеците от април до юни ще са изключително емоционални, което е вероятно да ви изтощи (психически и физически) или уплаши, но вие все пак обичате нещата постоянно да са интересни и това е най-добрият момент да рискувате. Годината ще ви върви спокойно до ноември и декември, когато се очертава да сте изнервени и крайно нетърпеливи - ако трансформирате огнените емоции в позитивни влияния, краят на годината ще е пречистващ и благоприятен. 

Любов

Като цяло любовният ви живот през 2021-ва ще е вълнуващ, но с няколко деликатни момента, които ще се разрешат и премахнат през втората половина на годината. В началото на лятото транзит на Венера ще ви направи по-чувствени, ще подчертае добрите ви физически и душевни качества, което ще е привлекателно за половинката ви или за потенциален партньор. 

Март ще е особено любовен месец за вас, особено за тези, които не са във връзка, а през юли е възможна голяма стъпка напред - ако обмисляте годеж, брак, общо жилище с партньора си, това е моментът. Звездите обещават красиви неща и през септември. Тогава ще сте най-страстни и посветени на любовните си отношения, на флирт, обещания и прекрасни интимни моменти. 

Специални отношения в любовен план очаквайте с някого, роден под знака Везни, Лъв, Водолей или Близнаци - те провокират у вас желания за промяна и надграждане на лични качества.

Пари и кариера

Сатурн прави неудобен за вас транзит във 2-ри дом (дома на парите), което не предвещава особени позитиви в професионален план, също в получаване на наследство, подаръци и връщане на суми, които сте дали назаем. Началото на пролетта е най-доброто време за финансови операции, само следете кога Меркурий е ретрограден. От друга страна, някои от личните ви планети също ще преминат през 2-ри дом в рамките на 2021-ва, което може да разсее негативното Сатурново влияние и да донесе позитиви. Подобен транзит има в края на април и началото на май.

Плутон ще е в 10-ия ви дом (дома на кариерата) през април и декември, което е възможно да изкара наяве тайни и да изчисти объркващи детайли от работната ви среда; ако желаете да смените работата си, тези месеци са най-добрият момент за това. 

Здраве

Следващата година ще е много благоприятна за здравето и физическото ви себеусещане - възможно е да отслабнете или да се придържате към здравословни диети и режими. Бъдете много внимателни в следните диапазони от време: 13 - 30 април, 24 юли -18 август и 27 ноември - 5 декември, защото тогава е най-вероятно да се разболеете или контузите. 

Съветваме да приготвяте сами храната си максимално често, да танцувате или избирате елегантни спортове (езда, фигурно пързаляне, художествена гимнастика) и да си създадете стабилен график за сън. 

През юни вероятно ще изпитате невероятен енергиен спад, забавени рефлекси, емоционален дисбаланс, а от края на юли до началото на септември ще сте в пика на силата и енергичността си. Запомнете това и си давайте всичко, което ви е нужно (най-вече грижа) в тези моменти.


Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro