Следва

Тръмп приключи с оранжевия нюанс - знаци, предвиждания, разсъждения

Малко скучно, но много секси: Мелания в бордо и зебра

Тя може и по-добре, но пак е много добре 

Celebrities преди 3 години

Преброени или не, дните на президентската двойка си вървят плавно и по протокол, като до 20-ти януари 2021 има още време, в което най-вероятно ще имаме възможността да се порадваме на хармонията на Мелания и Доналд, но най-вече на нечовешки красивото неостаряване на нея, Първата дама. 

50-годишната госпожа Тръмп придружава Доналд на политичко мероприятие в Джорджия, както обичайно, в стегнат, елегантен и изчистен откъм детайли, но пък бликащ от качество на отделните елементи тоалет. 

Коженият тренч в приятно бордо е от Модна къща Александър Маккуин и струва 6 200 долара, а високите обувки-деколте със зебра принт и червено токче са, обичайно, от Маноло Бланик и се откриват за покупка срещу 875 долара.

Като отчитаме предвидимостта на ансамбъла - червено-черно плюс акцент, на оставаме безразлични към извънредно перфектната кройка на мантото, отличната дължина на дрехата и финеса, с който Мелания носи всичко това върху себе си. Приятен акцент е и влюбеният поглед, отправен към Доналд, който, откакто вече не е пределно рус, изглежда далеч по-готин.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.