Следва

IQOS 3 Duo Frosted Red: ах, тази комбинация!

Актрисата Елън Пейдж стана мъж

От Елън на Елиът 

Celebrities преди 3 години

Преди 10 дни 33-годишният актьор Елиът Пейдж, придобил известност след ролята си в "Джуно", се обяви за транссексуален мъж. За решението си, Елиът съобщи в Туитър. Преди това артистичният човек се наричаше Елън Пейдж. 

Здравейте, приятели, искам да ви споделя, че съм трансджендър. Местоимението, което вече се отнася към мен, е той, и се наричам Елиът. Изпитвам огромна благодарност към невероятните хора, които ме подкрепиха по този път. Не успявам да изразя с думи колко чудесно е това, най-накрая да осъществя истинското си "аз". Безкрайно ме вдъхновиха многото транс-общности. Благодаря за вашето мъжество, великодушие и неуморна работа за това, да направим този свят по-сплотен и милосърден. Ще предложа всяка подкрепа, на която съм способен, и ще продължа да се стремя към по-любящо и равноправно общество... - написа по повода Пейдж.

Елиът пише и за дискриминацията, с която ежедневно се сблъскват транссексуалните хора. 

Моля ви и за търпение. Моята радост е реална, но и много чуплива. Независимо че се чувствам щастлив и знам колко предимства ми дава това, в същото време съм и изплашен. Страхувам се от агресия, ненавист, "шегички" и насилие. Пояснявам: не се стремя да помрача радостния момент, но искам да предам пълната картина. Статистиката е потресаваща. Дискриминацията по отношение на трансджендърите е повсеместно разпространена, тя е коварна и жестока, и води до ужасяващи последствия. Само през 2020 година най-малко 40 транссексуални хора са били убити, болшинството то тях - тъмнокожи и латиноамерикански трансджендър жени. Обръщам се към всички политически лидери, които работят за това да се забрани опазването на здравето и живота на транссексуалните, отричайки нашето право на съществувание, и към всички онези, които имат властта да подхранват враждебността по отношение на нашето обещство: вие имате кръв по ръцете си, вие причинявате болка. Аз съм един от тези, които няма да мълчат", отбелязва той. 


Елън Пейдж във филма "Джуно"

Елиът твърди още, че е много щастлив, бидейки транссексуален.  

Харесва ме, че съм такъв. Колко повече приемам себе си, толкова повече започвам да мечтая и сърцето ми да се пълни. На всички трансджендър хора, които всеки ден се сблъскват с домогвания и ненавист, насилие или заплаха от насилие, искам да кажа, че ви виждам, че ви обичам и ще направя всичко възможно, за да променя света към по-добро. 

След публичното изявление на Елиът той получи подкрепата на много звездни, както и на съпругата си Ема Портнър. 

Толкова се гордея с Елиът Пейдж. Транс, странните и неординерни хора са подарък за света. Моля ви за търпение и конфиденциалност, и мечтая и вие да се присъедините към движението в подкрепа на живота и правата на трансджендърните хора. Съществуванието на Елиът е дар. Толкова много те обичам, пише Портнър.


Елиът Пейдж и Ема Портнър

Пейдж вече промени името си  в социалните мрежи, и навсякъде е Елиът. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.