Следва

Чудим се дали ни харесва: Селена Гомез и нейният гръндж шик

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05 

Astro преди 3 години

Макар да сте единият от Венерините знаци, през идната 2021-ва една планета се конкурира за влияние върху вас с Венера и това е Уран. В астрологията, когато Уран се позиционира във вашия знак, генерира силно желание за независимост, свобода, оптимизъм, продуктивност и много импулсивност. Ще бъдете по-решителни и готови да се развивате професионално, готови да получите социално признание, ще искате "да преместите планини" и всъщност някои от вас ще успеят да го направят.

След като Уран влезе във вашия фиксиран, земен знак, може да се каже, че навлизате в период, в който ще преследвате конкретни материални резултати, следствие на лични или колективни промени. Разбира се, има и момент, в който Уран ще ретрограден през 2021-ва, което ще повлияе на вашата личност, на начина, по който действате във взаимоотношенията с другите и ежедневните събития. Вашите характерни черти - спокойствие, търпение, постоянство, дискретност - ще бъдат нарушени, понякога тотално изчезнали, разкривайки нова душевно-емоционална страна.

Любов

Истината е, че през 2021-ва ще сте много по-загрижени за своето лично благополучие, отколкото за благосъстоянието на връзката и партньора си. Ще имате силна нужда от свобода и поради тази причина е възможно да срещнете трудности в любовния живот.

Ще трябва да се постараете и да работите много, за да поддържате доверието на партньора си или да спечелите вярата на потенциален любим. Нищо не е толкова лесно, колкото изглежда, но добрата новина е, че семейството ще ви подкрепя във всичко, което планирате да направите, и от тази гледна точка ще се радвате на спокойна и щастлива година.

През 2021-ва най-добре ще се разбирате с представителите на знак Везни, Риби и Рак, а не токова добре (направо зле) с Телец, Скорпион и Овен. Годината ще бъде малко по-трудна, от гледна точка на това, че всяко решение може да има по-малко приятни последици... Най-любовният месец за вас е април, месецът на благодатта, когато Венера ще ви накара да се забавлявате чудесно, да се радвате на живота, да се усмихвате и да спечелвате сърца от пръв поглед.

Пари и кариера

Циклите на ретроградния на Меркурий през 2021-ва се случват в домовете, свързани с професията: дома на социалното положение и репутацията, дома на труда и един от домовете на парите. Знаем, че това не носи позитиви, но през април и май ситуацията ще се подобри и родените под знака Телец ще имате два месеца, в които да си отдъхнете и да организирате добре бюджета си. Препоръчваме да сте много внимателни при вземането на решения, особено в периодите 5 януари - 13 март, 1 май - 8 юли и 27 август - 2 ноември.

Управителят на дома на кариерата, Сатурн, ще повлияе за доста дълго време на финансовия ви живот, особено по отношение на бизнеса, инвестициите, заемите, възстановяването на пари, наследствата, брачните активи и дяловете, както и на работата ви с банки и финансови институции. Сатурн не е особено позитивна планета и може да донесе определени разочарования и ограничения през следващите години, но същевременно е страхотен в организационни и финансови стратегии и изграждането на стабилно състояние. Добрите взаимоотношения между Сатурн и Юпитер и Уран през 2021-ва ще улеснят печалбите и инвестициите ви. 

Здраве

През 2021-ва ви чакат положителни събития и добри резултати, но за да получите всичко това, трябва да полагате непрекъснати усилия. Телците имате здрава фигура поради бавния си метаболизъм, затова вдигането на тежести във фитнеса е препоръчително упражнение за силно и красиво оформено тяло. Освен това знаем, че се наслаждавате на физически упражнения, които изискват гъвкавост, затова правете понякога йога или стречинг. 

През втората част на годината ще се чувствате особено уморени, понякога стресирани и страдащи от епизоди на ниско самочувствие. Всички тези настроения няма да са дълготрайни и е важно да ги избягвате максимално. Не пренебрегвайте времето си за почивка - намирайте и пробвайте нови методи за релаксация, които бихте могли да следвате по-често. 

Препоръчително е да избягвате консумацията на храни или вещества, които могат да доведат до високо кръвно налягане. В средата на юли може да се появят остри, но мимолетни главоболия, за сметка на това последният месец на 2021-ва ще е вълнуващ, защото ще донесе новини, ентусиазъм и енергия. Обърнете внимание (припомняме пак!) на пренатоварването, защото е много възможно да страдате от преумора, без непременно да го забелязвате. 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More from View Sofia

По-модерна от Кейт и Меган: Беатрис Казираги е най-стилната принцеса в Европа

Celebrities преди 1 година

Съпругът й Пиер Казираги е осми в линията за трона на Монако. Личността на Беатрис обаче изобщо не е забележителна по само тази причина. Безупречният стил, маниери и умението да запази дискретност и да не привлича излишно внимание към себе си са само няколко от големите й достойнства. Показваме как се облича монегаската принцеса, която определено може да се съревновава с модните първенци в британското кралско семейство.  

Чудим се дали ни харесва: Сандра Бълок в черен костюм с цветни детайли на премиера

Celebrities преди 2 години

Много я харесваме. Сандра Бълок е абсолютно очарователно, неостаряващо момиче на 57, майка на две деца и отлична актриса. Понякога обаче стиловите й избори са леко озадачаващи, за разлика от друг път, когато са безгрешни, като например ТУК, на предно събитие по повод новия й филм "Изгубеният град".  

More Astro