Следва

Кралицата с разбито сърце, почина Вулкан

Чудим се дали ни харесва: Селена Гомез и нейният гръндж шик

Kill 'em not with kindness, but with orange

Celebrities преди 3 години

Успяхме да усетим зимата истински само за ден, благодарение на изненадващия сняг, но пък така или иначе навън е студено - искаме да ни е топло и да изглеждаме добре. Селена Гомез също.

Напоследък певицата ни изненадва с много приятни визии в есенно-зимната тема. Виждаме я на корицата на Vogue Mexico за декември 2020/януари 2021, чийто фотограф, Дарио Калмезе, я заснема в елегантна червена рокля със зашеметяващо наметало върху раменете, а след това и в прекрасна черна рокля с блестящи акценти и голи рамене (това плаче да бъде разходено по червения килим).

На 1-ви декември Селена сподели още една снимка в Инстаграм профила си, на която позира до Коледното дърво у дома в компанията на новотo си кученце Дейзи. Облечена е в спортен комплект в цвят горчица и маратонки PUMA. Малко й завидяхме на този аутфит, защото изглежда идеален за Коледа вкъщи по време на пандемия.

Селена е една от най-популярните звезди в Инстаграм, People's magazine дори я похвалват за това, че използва платформата в подкрепа на движението "Black Lives Matter", като я обявяват за една от "Хората на годината". Гомез също така пуска Rare Beauty, марка за грим, която си поставя за цел да събере 100 милиона щатски долара (161 милиона лева) за 10 години, за да помогне на нуждаещи се хора да получат достъп до услуги за психично здраве. Ако беше българска, със сигурност щеше да попадне и в нашата класация "Топ 50 на най-красивите българи".

Актрисата се завръща и на големия екран в сериала “Only Murders in the Building”, а от снимките на снимачната площадка в Ню Йорк забелязваме, че гардеробът на героинята й, Мейбъл, е доста интересен и стилен. Първата визия, която успя да стигне до нас, ни изненада - карирани панталони, жълт пуловер и шапка, пухкаво оранжево яке и релефни кафяви кубинки в стил гръндж. Акцентът с аксесоарите е изключително на място - кръгли слънчеви очила, златни обеци и червени слушалки. Доста тийн аутфит - прилича ни на малка бунтарка, но целият оранжев ансамбъл придава сладък привкус и топло усещане. 

Чудим се обаче дали ни харесва тази смела комбинация от гръндж и шик на Селена Гомез. Има нещо доста "тиквено" в този оранж, та, хем много ни харесва, хем хич. Вие какво мислите - в анкетата! 

Анкета

Чудим се дали ни харесва?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.