logo loader
Следва

Божков, Байдън и Борис Джонсън сред най-търсените имена в Google за 2020 от България

Кралицата с разбито сърце, почина Вулкан

Кралицата обожава малките сладки четириноги от породата Уелско корги пембруг, и се предполага, че притежава над 30 от тях 

Celebrities преди 2 години

Нещо повече - откакто е Кралица, Нейно Величество развъжда собствен клон, произлизащ от домашния й любимец, Дуки.

Миналата година от Двореца излезе информацията за смъртта на последното й корги, с което се прекратява 74-годишната връзка на Елизабет с породата. Въпреки това, тя все още притежава две кучета дорги (смес от дакел и корги), наречени Кенди и Вулкан.

За съжаление тази седмица научихме, че Вулкан е умрял от старост и e погребан в Уиндзор.

Вулкан е едно от най-известните кучета на кралицата, представено на корицата на Vanity Fair заедно с нея през лятото на 2018-та. Кончината му означава, че на кралицата й остава само едно куче, Кенди.

Смята се, че кралските домашни любимци водят луксозен живот, особено в Бъкингамския дворец, където покоите им носят името „стаята на корги". Те спят в дебели плетени кошници, за да се предпазят от течението и са зиморничави почти колкото самата кралица Елизабет.

Ястията им (вариращи от говеждо до заешко) се приготвят и сервират от гурме готвач.  Съобщава се дори, че кралицата оформя специални Коледни чорапчета за всеки от своите домашни любимци, като ги пълни с играчки и бисквити в навечерието на Святата нощ.

За съжаление, кралица Елизабет наскоро обяви, че времената за разплод на кучетата е само приятен спомен за нея, тъй като не иска нито едно от кучетата й да я надживее. Тя споделя със своя приятел Монти Робъртс, че „не иска да оставя малко кученце след смъртта си".

Е, както се казва в такива моменти: Кралицата е в нашите молитви!

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи