Следва

Best Practice in Town: За избелващите процедури и за зъби, бели като сняг

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 9

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

It's begging to smell a lot more like Christmas! Ден 9 от нашия Коледен Giveaway e и отново сме ви приготвили специална изненада или по-скоро две. За него и за нея...

Dolce Shine е слънчев, радостен и неустоим. Ще останете очаровани от плодовите аромати на манго и дюла, които контрастират с тръпчивостта на грейпфрута. Dolce Shine ни пренася на мечтана ваканция на Италианското Амалфийско крайбрежие през пролетта... красиво е, пеем си "Sunny one so true, I love you" на Boney M. и се усмихваме широко.

Мъжкият аромат на Dolce&Gabbana, Light Blue LOVE IS LOVE, е начинът да изразиш любовта си без думи, нужни са само неустоимият мирис на любов, погледът и романтичният жест. Добавените нотки на ябълков сладолед към класическия мъжки аромат са толкова привличащи. Средиземноморската свежест на ароматен розмарин и червен пипер контрастира с плодовия мирис, което кара всяка жена да настръхне. А пък основата на аромата от амброви дървесни нотки, мускус и щипка ванилия носи секси, игрив чар на Light Blue Love is Love.

И двата Dolce аромата ще намерите в Инстаграм профилът ни ТУК, където са описани и условията за участие в играта.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.