Следва

Изглеждаме брилянтно за Коледа с тези 13 празнични прически

Beauty Starter: Бела Хадид за Dior, много руса и много розова

Modern Retro Barbie  

 

Celebrity beauty преди 3 години

Липсва ни чувството да излезем от фризьорския салон с поредната шантава прическа, дошла ни наум (а по време на локдауна постоянно ни идват идеи, защото разнообразието липсва, а скуката измъчва), да си сложим най-новото червило (а дори и да го направим, никой не го вижда, "благодарение" на маските) или просто да имаме повод да се поиздокараме... Е, решихме всички тези близки на сърцата ни неща да ги направим, защото женствеността и бюти преживяванията винаги cheer-up-ват. 

Вдъхновихме се от прическата и грима на Бела Хадид, които видяхе във видео на Dior - подготовка за ново виртуално ревю на марката, същинско прожекционно парти. Невероятна визия в розово и с пънкарска пероксидноруса пикси прическа.

"Лицето на Бела ми прилича на ретро илюстрация, това ме вдъхнови - женските образи от 80-те с великолепен грим“, казва гримьорът Сам Висер за визията, която включва наситени опушени сенки в лилави и розови цветове, и щедро нанесен, забележете, върху скулите руж.

За създаването на идеалните розови устни, Висер използва Dior Satin Lip Balm като основа: "Обичам текстурата на този продукт! Изключитело омекотяващ и все пак ефектен със своя красив сатенен завършек. Поддържа устните хидратирани в продължение на часове и създава перфектната основа за нанасяне на молив за устни и червило.“ Наред идва Rouge Dior 414 в цвят Saint Germain, оформено с контуриращия молив Dior Contour 532 в Jungle Brown. Формата и оттенъкът на устните стават съвършени - обезателно ще пробваме тази комбинация.

Истината е, че сме най-впечатлени и изненадани от новата къса прическа на любимия ни модел: предполагаме, че новият цвят е направен с техника Trompe-l’œil, виждаме контрастни корени и етажирана, шантава текстура. Завършваме визията с лъскав костюм в цвят оникс (да, черно имаме предвид) и изглеждаме съвършено и много 80's. 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.