Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06 

2021-ва ще бъде забележителна за вас, Близнаци, особено ако имате интерес и склонност към спорт или изкуство. Транзитът на Нептун определя следващата година като момент, в който креативността ви се засилва мащабно, и в който лесно можете да се измъквате от неприятности, ако се наложи. Благодарение на Магичната планета ще бъдете по-обосновани в действията си от обикновено и ще взимате най-добрите решения.

Юпитер ще ви насърчава да изследвате нови възможности за подобрение и развитие, особено що се отнася до семейния ви живот.

Любов

Любовта и романтиката са част от ежедневието ви. Знакът ви е много нежен и късметът, изглежда, винаги е на ваша страна, но въпреки това, през март 2021 те ще трябва да вземат няколко важни решения, не особено приятни. След това, между март и юни, сантименталният ви живот ще е изпълнен с нерешителност и бързина, които могат да доведат до по-малко радост и повече разочарование.

Тези от вас, които са в дълга, сериозна връзка, са изправени пред проблеми, причинени от монотонност или емоционална дистанцираност. Но приключенията и малките почивки, които обичате, не са най-добрите варианти за облекчаване на стреса. Честният разговор с любимия човек или с други близки хора може много по-качествено да възстанови спокойствието във връзката, така че - споделяйте! За Single Близнаците 2021-ва ще е по-добра. Ще сте доволни от статута си, уверени и оптимистични, заради което можете да очаквате приятни изненади в любовния живот.

Любовта идва от всяка посока, така че бъдете винаги готови. Най-вероятно е да имате добри любовни отношения с представител на знака Стрелец, Овен и Скорпион; внимавайте с Близнаци, Водолей и Козирог. 

Пари и кариера

2021-ва ще е натоварена година от професионална гледна точка. Въпреки че може да имате съмнения относно способността си да се справяте с предизвикателства, звездите ви предвещават всякакви възможности за успешно преодоляване на лоши моменти.

Времето между 6-и март и юли е период, в който трябва да откриете методи, които действат най-добре за вас в професионален план, за да станете по-ефективни на работа и в бизнеса. По-голямата част от вас успяват, бивайки самоуки, така че това не трябва да представлява притеснение. Често не е никак приятно да откривате своите граници и да се опитвате да ги преодолеете, но това е единственият начин да се подобрите.

Сатурн ще ви помага да организирате бюджета си, а ако не го направите може да срещнете проблеми, започващи от 30-и април до 19-и септември. По време на ретроградния Сатурн, обаче, родените под знака Близнаци ще трябва да работите доста по-усилено за парите, които изкарвате.

В края на април и в началото на септември рисковете са особено високи за тези, които са финансово зависими от други хора: родители, партньор, роднини или по-богати приятели. Може би те няма да бъдат така щедри, както обикновено и ще изпаднете в някакви неудобни ситуации.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.