Следва

Le Chiquito!

Street style вдъхновения: Зендая

Да, да и да - за всеки outfit на Зендая

Street Style преди 3 години

Не можем да отречем, че Зендая е една от онези звезди, които всеки път превземат Червения килим с истински невероятни визии. Всъщност където и да се появи, нейните безупречни стил и вкус ни взимат акъла, винаги оригинална, интересна и автентична. С помощта на дългогодишния си приятел и стилист, Лау Роуч, нейният иконичен street style е дефиниция на изкуството на уличния стил. Независимо дали се появява в токшоу, на Седмицата на модата или просто излизане с приятели, Зендая постоянно  дава свежи идеи, които да се опитаме да пресъздадем. Някои от най-страхотните й ансамбли до моментa? Четем, гледаме и се възхищаваме.


Колко си хубава, Зендая! ЧРД с 23 от брилянтните й появи на Килима


Обожаваме колаборацията Tommy x Zendaya. Актрисата ни показва една от визиите още през март тази година и не можем да откъснем поглед от нея (в крайна сметка всяка стилна жена се нуждае от собствена капсулна колекция на луксозен бранд). Дрехите са небрежни, подходящи за натовареното ежедневие на една звезда, но изключително модерни и стилни - кариран тренчкот, панталон с висока талия и боди в стил от 70-те. Семпло, но супер!


Hilfiger заменя Джиджи със Зендая


Тук ситуацията е малко по-бизнес. Този толкова сладък бледорозов костюм от две части на марката Dundas е страхотен. Сам по себе си, той е напълно достатъчен за една завършена визия, стилизиран е единствено с бели токчета (които много искаме) и Зендая е готова за появата си в Good Morning America, на където се е запътила.

Що се отнася до вечерните outfit-и на Зендая, тя не веднъж доказва, че не й представлява никакво усилие да създаде иконичен гламър. Не можем да забравим този златен тренчкот на Guiseppe di Morabito, комбиниран със златни токчета и златна чанта...тази визия може да бъде описана по един единствен начин - golden!

А колкото до този семпъл off-white костюм от Ports 1961, харесваме го, но Зендая го превръща в една свежа комбинация, с нотка авангард, като го съчетава с бяла бохо жилетка с ресни - нетипично и интересно е.

Най-доброто от уличния стил на Зендая разглеждаме горе, в галерията, и се учим как да сме готови за всяка ситуация с безупречен стил.

More Street Style