Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Винтидж шопинг в SV fashion studio

Както вече вярната ви ViewSofia ви информира предварително, от 15 януари в SV Fashion Studio се откри мини...

All fashion преди 14 години

Както вече вярната ви ViewSofia ви информира предварително, от 15 януари в SV Fashion Studio се откри мини винтидж изложение с дрехи, от които ни "потекоха лигите".

Бяха сака Thierry Mugler, ризи Chanel, чанти Louis Vuitton, чудо, чудо! За по запознатите навярно е ясно, че тези дрехи не са за всеки джоб, но имаш ли ги, имаш съкровище за цял живот.

На всички от сърце препоръчваме да минат през студиото и да разгледат, защото наред с гръмките модни имена, имаше и много винтидж аксесоари, без могъщи етикети, но с невероятно качество и изработка, красиви детайли и мека кожа.

Освен това, в студиото все още можете да разгледате и дрехите на много млади български дизайнери, които са решили да ни зарадват и с новогодишни намаления.



Като цяло SV организираха със стил поредното си модно събитие, на което видяхме много от представителите на софийския моден елит, дошли да пийнат бяло вино и да се поровят из закачалките за нещо старо, нещо ново, нещо за спомен.



Винтидж изложбата ще продължи до 15 февруари, като всеки е добре дошъл освен да отиде да разгледа, да занесе и някое свое остаряло бижу или стойносттна дреха за продан.


 

More from View Sofia

More All fashion