Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

Джордж Клуни в болница след отслабване за роля

Оцелял в глобална катастрофа 

Celebrities преди 3 години

Голям актьор, без съмнение, Клуни сваля за ролята си в The Midnight Sky цели 11 килограма. 

Рязката промяна в теглото обаче води до последици. Четири дни след старта на снимките, 59-годишният актьор е хоспитализиран заради силни стомашни болки. В продължение на няколко дни лежи в болница, диагностициран с панкреатит.

„Мисля, че избързах твърде много със свалянето на килограмите и не го направих здравословно. Трябваше повече да се погрижа за себе си", споделя актьорът.  

„Необходими бяха няколко седмици, за да укрепна, а като режисьор на филма, освен актьор, признавам, че това не е лесно - нужна е много енергия. Бяхме на глетчер във Финландия, което много утежни работата. Но, със сигурност помогна на образа ми", добавя Клуни.

Той се шегува за брадата, която трябва да пусне за ролята: "Амал никак не си пада".  

„Пуснах дълга гъста брада, в която синът ми се влюби, защото можеше да крие разни неща в нея, за които аз не подозирах, че са там, докато не отида на работа и не си кажа: "Леле, близалка в брадата ми". Но, жена ми и дъщеря ми бяха изключително щастливи, когато я махнах, защото наистина беше трудно да се види лице под всичките тези косми“, добавя Джордж. 

Научно-фантастичната драма разказва историята на самотния учен Августин, болен от рак, който живее в Арктика, уверен, че е единственият оцелял от мистериозна глобална катастрофа.

В течение на действието, той намира малко момиче, за което започва да се грижи, междувременно опитвайки се да контактува с астронавти, намиращи се някъде във Вселената, за да ги информира за апокалипса и да ги предпази от връщане на Земята.

Премиерата на лентата е на 23 декември 2020, по Netflix. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.