Следва

Какво се случва с новата компания за секс играчки на Кара Делевин?

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

РАК 22.06 – 23.07

 

Astro преди 3 години

Транзитът на Сатурн в Козирог и по-специално неговият неблагоприятен аспект върху вашия знак в периода 2017-2020 бе труден за приемане, но Сатурн е известен с това, че носи възнаграждение за положените труд и усилия. Следователно всички от зодия Рак, готови да работят и да се трудят услилено, е вероятно съвсем скоро да подобрят състоянието и социалното си положение - годината няма да е толкова лоша! 

Юпитер ще премине през Водолей, от декември 2020-то до декември 2021-ва, което вероятно ще донесе някои пречки, но няма да ви накара паузирате напълно и за много време. Юпитер е свързан с късмета, перспективата и доходите, и добрата новина е, че късметлийската планета прави транзит през 5-ти дом  (дома на Лъва), което ще бъде причината за подобряване на доходите и финансовия ви баланс през годината. 

Любов

За първата част на 2021-ва, любовният хороскоп за родените в Рак включва недоволства и непредсказуеми събития, които е възможно, но не непременно, да прераснат в сериозни конфликти. Ако имате някого в ​​живота си, първите месеци от 2021-ва ще са най-красивото време от годината. Партньорът ви ще бъде нежен и разбиращ, готов да общува, затова трябва да оставите страховете настрана и да признавате чувствата си - винаги.

Венера ще внесе несигурност в живота на тези от вас, които не са във връзка, и са преминали през разочарования в миналото. И все пак, има неочаквани шансове за вълнуващи срещи и романтични моменти през лятото, които ще направят романтичния ви живот по-приключенски и интересен. Годината ще има положителен, дори полезен завършек. Има изглед да срещнете и да влезете във връзка с някой мечтателен и духовно настроен човек - вероятно роден под някой от другите водни знаци, Риби или Скорпион. 

В хода на годината самочувствието ви ще се повишава чувствително, което ще се отрази повече от положително на любовните ви отношения, но най-вероятно не в твърде дългосрочен план.

Пари и кариера

От 2021 г. ще започнете да поемате повече отговорности по време на работа, ще станете по-постоянни в дейностите си, в спазването на правилата и крайните срокове или изпълнението на директиви.

Пълнолунието на 18-и май ще донесе нови и различни идеи за печелене на пари. И сега повечето от вас имате отлични бизнес идеи, но не и необходимото финансиране, за да ги приложите на практика, следователно ще трябва да търсите финансова стабилност или подкрепа.

В периода май-юни 2021 г. финансовата сигурност ще става все по-важна за вас, в същото време обаче ще ви се иска да инвестирате повече в себе си и в тялото си - в здраве и красота. Това ще ви мотивира да намерите различни начини да спестите пари, но и да печелите допълнително. Нагледно представяме нещата така: работите усилено цял ден, без почивка, но след работа избирате да се отпуснете и поглезите в спа център, на шопинг или в салон за красота. Напомняме в ретроградните периоди на Меркурий (30 януари - 19 февруари; 31 май - 21 юни; 28 септемрви - 16 октомври) през 2021-ва да бъдете много внимателни как и за какво харчите парите си (което, всъщност, важи за всички ни).

Здраве 

Имаме много добри новини за вас и вашето здраве! Физически не се очертава да имате нито един сериозен здравословен проблем, нито влошаване на съществуващ такъв. Не пренебрегвайте обаче лечението в случай, че страдате от хронично заболяване.

Емоционално тази година ще донесе много положителни промени, ще ви предразположи да контролирате и подобрите поведението към близките си, да бъдете по-разбиращи, по-малко песимистични или тревожни - тоест ще постигнете ново ниво на вътрешна зрялост. Психически ще се радвате на добър тонус през цялата година и много динамични идеи, заради което около вас хората ще се чувстват чудесно!

Препоръчва се да хапвате често риба, грозде, елда, зеле, броколи, карфиол и да избягвате захар, сладкиши, бял хляб и бира.

 Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro