Следва

Best Instagram moments: Травис, Тейлър и още

Почти Sold Out: когато японка рекламира чанти

Когато празниците надничат зад ъгъла, Kate Spade е готова да донесе малко радост. Креативният директор Никола Глас стартира колаборация с глобалния посланик на марката за 2020 г., японската комедийна звезда Наоми Уатанабе, за да проектира три нови цветни чанти

 

All fashion преди 3 години

Колекцията включва голяма, безформена лилава чанта и атрактивни метални калъфи за фотоапарати, предлагани в малки и микроразмери. Трите вариации включват логото на марката със златна лопата, както и специален ръчно изработен етикет с подпис на Уатанабе. Дамските чанти и визиите на кампанията са невероятно игриви, отражение на марката Kate Spade и личността на Уатанабе.

„Развълнуван съм да разширя партньорството ни с Наоми и наистина да разчупя тази колекция", казва Глас в изявление. „Още първия път, когато срещанах Наоми, ме привлече нейната закачлива нагласа, смела женственост и бърз ум - тя абсолютно въплъщава нашите ценности и посланията на марката."

Брандът обявява Уатанабе за свой световен посланик още през януари 2020 г. Тя е известна със своите имитации на знаменитости, най-вече на Beyoncé, например изпълнявайки „Crazy in Love". Въпреки че е включена в рекламата на марката, включително за предстоящата пролетната кампания, това е първият път, когато си сътрудничи с Глас по дизайн-проекти.

„Веднага след заснемането на първата ни кампания заедно, разбрах, че искам да продължа партньорството си с Kate Spade и колаборацията с дамските чанти е съвсем естествено продължение", казва Уатанабе в интервю. „След старта на съвместната ни работа с Никола Глас по тази колекция, веднага осъзнахме, че вибрираме на една и съща честота. И двамата вярваме, че е време да включим цвят, хумор и оптимизъм във всички аспекти на живота, както и в колекцията, като отражение на едно по-забавно битие."

За да отпразнува старта, марката разработва и ексклузивно изживяване в Umeda Hankyu Osaka, включващо скокове на батут. Колекцията е достъпна онлайн и в избрани магазини, уточняваме, предимно в Страната на изгряващото слънце.  

More All fashion