Следва

Best Instagram moments: Травис, Тейлър и още

Почти Sold Out: когато японка рекламира чанти

Когато празниците надничат зад ъгъла, Kate Spade е готова да донесе малко радост. Креативният директор Никола Глас стартира колаборация с глобалния посланик на марката за 2020 г., японската комедийна звезда Наоми Уатанабе, за да проектира три нови цветни чанти

 

All fashion преди 3 години

Колекцията включва голяма, безформена лилава чанта и атрактивни метални калъфи за фотоапарати, предлагани в малки и микроразмери. Трите вариации включват логото на марката със златна лопата, както и специален ръчно изработен етикет с подпис на Уатанабе. Дамските чанти и визиите на кампанията са невероятно игриви, отражение на марката Kate Spade и личността на Уатанабе.

„Развълнуван съм да разширя партньорството ни с Наоми и наистина да разчупя тази колекция", казва Глас в изявление. „Още първия път, когато срещанах Наоми, ме привлече нейната закачлива нагласа, смела женственост и бърз ум - тя абсолютно въплъщава нашите ценности и посланията на марката."

Брандът обявява Уатанабе за свой световен посланик още през януари 2020 г. Тя е известна със своите имитации на знаменитости, най-вече на Beyoncé, например изпълнявайки „Crazy in Love". Въпреки че е включена в рекламата на марката, включително за предстоящата пролетната кампания, това е първият път, когато си сътрудничи с Глас по дизайн-проекти.

„Веднага след заснемането на първата ни кампания заедно, разбрах, че искам да продължа партньорството си с Kate Spade и колаборацията с дамските чанти е съвсем естествено продължение", казва Уатанабе в интервю. „След старта на съвместната ни работа с Никола Глас по тази колекция, веднага осъзнахме, че вибрираме на една и съща честота. И двамата вярваме, че е време да включим цвят, хумор и оптимизъм във всички аспекти на живота, както и в колекцията, като отражение на едно по-забавно битие."

За да отпразнува старта, марката разработва и ексклузивно изживяване в Umeda Hankyu Osaka, включващо скокове на батут. Колекцията е достъпна онлайн и в избрани магазини, уточняваме, предимно в Страната на изгряващото слънце.  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.