Следва

Как миришеше светът? COVID-19 и загубата на обоняние

Мама Хайди и дете Лени на корицата на Vogue Германия

Оставяме настрана цветовете, гледаме момичетата 

Celebrities преди 3 години

Еднакви руси коси с разлика единствено в бретона, еднакъв ръст, почти еднакъв тон на кожата. Това са майка и дъщеря, снимани симпатично на корицата на януарския брой на немския Vogue. 

16-годишната Лени заедно с 47-годишниата си мама - супермодел, снимат цял моден едиториал за Вог, Германия. На корицата, немската звезда целува момиченцето си, притворила очи, а Лени е вирнала брадичка, както се очаква от всяка хубава тийнеджърка с такава възможност. Корицата е много цветна, даже една идея прекалено, а двете красавици са облечени в идентични тоалети от костюм с панталон и топ, като просто цветовете по оста горе-долу са обърнати. Съответно са боси и не носят никакви бижута. 

Клум обича да казва, че много се гордее с дъщеря си. „Много се гордея с теб. Не защото избра моя път. Просто знам, че каквото и да избереш, то ще е твоето нещо. Винаги си била наясно какво точно искаш и какво - не. Ти не си мое копие и аз съм щастлива, че имаш възможността да покажеш коя всъщност си", обръща са към детето си известната манекенка. 

„Знам, че не е лесно да си моя дъщеря. Ти нямаше възможността да растеш "нормално". Но, какво е нормално всъщност? Вероятно не и това да пораснеш с трима различни татковци“, добавя Хайди.


Ваканцията на известните: Хайди Клум и новият й не могат да си се наситят!


Лени е дете на Хайди от връзката й с Флавио Бриаторе, а по-късно бе осиновена от втория съпруг на Клум, музикантът Сийл. В момента Хайди има трети брак, с "палето" Том Каулиц, 31. 

 

More Celebrities