Следва

Versace с проект за супер луксозен мобилен телефон

Upgrade yourself. Няколко лесни упражнения за добро самочувствие

Живеем в свят, в който всеки ден сме бомбардирани с образите на перфектните тела на звезди и модели. По...

All About Life преди 14 години

Живеем в свят, в който всеки ден сме бомбардирани с образите на перфектните тела на звезди и модели. По телевизията, в списанията, по билбордовете, навсякъде накъдето погледнем.

Всичката тази информация, която възприемаме на подсъзнателно ниво лесно може да промени представите ни за нас самите и да намали самочувствието ни.

Ако не се чувстваш добре в кожата си и ако виждаш само дефектите си, когато се погледнеш в огледалото, тогава определено имаш нужда да повишиш самочувствието си и да повдигнеш тонуса си.

Отделете си по половин час всеки ден - "Моето време"

Когато си много заета, последното нещо, за което се замисляш е да включиш себе си в графика. Знаем, че понякога 30 минути са прекалено много време, но все пак се замисли. Начинът, по който възприемаме и третираме себе си, е начинът по който ни възприемат и третират другите. За това упражнение ще ти трябва само часовник.



1. Направи си дневник и в него записвайте всяко ново нещо, което правите през деня.
2. Всеки ден прави нещо различно - обядвай на ново място, опитай нова храна, минете по нов маршрут за работа.
3. Чети нова книга- един хубав роман е много по-добър от клюкарските списания.
4. Качвай се по стъпалата вместо с асансьора, отдели си 5 минути, за да се гримираш, прави дихателни упражнения.


Разчисти гардероба




Животът ни може да бъде буквално затрупан с вещи. Страхотен начин да се почувстваш по-добре е да хармонизираш гардероба си. Ще ти трябват хубава музика, торба за боклук, торба за дрехите, които ще подариш и положителна нагласа. Ако имаш склонност да се привързваш към дрехите си, ще ти трябва и строга, но справедлива приятелка.

1. Пусни си музика и си налей питие.
2. Извади всичко от гардероба си. Наистина всичко - дрехи, обувки, шалове, колани, шапки, чорапи и т.н.
3. Отдели дрехите, които не си е обличали в последните 18 месеца- вероятно няма да ги облечеш отново. Отдели дрехите, които не ти стават или са ти големи. Знаем, че ще ти е трудно, но бъди твърди. Дори да отслабнеш, старите дрехи няма да ти стоят по същия начин. Сбогувай се с тях и ги подари или ги дай за благотворителност.
4. На друга купчинка отдели дрехите, които имат нужда от поправка, имат петна или са много стари. Прецени кои стават за подаряване, другите занеси за рециклиране. Днес има специални контейнери за такива дрехи.
5. На третата купчинка останаха дрехите, които носиш през цялото време и те карат да се чувстваш добре. Само те трябва да останат в гардероба. Подреди ги по цветове. Това ще създаде положителна енергия.


Направи парти за размяна на дрехи.

Това е страхотен начин да се сдобиеш с нови попълнения в гардероба си, както и да изкараш една приятна вечер. Ако вече си приложила горното упражнение и си го споделили с приятелките си, значи имате достатъчно дрехи, за да си организираш такова парти. Трябват ти три цвята бележки, топлийки и естествено дрехи.

1. Избери датата така, че всички да успеят да дойдат.
2. Нека всички да маркират дрехите си с трите цвята бележки - единият цвят е за скъпи дрехи, другият за средни, третият за евтини, и да напишат на тях името си.
3. На три отделни маси сложи евтините, средните и скъпите дрехи, пуснете музика, и се забавлявайте.
4. Накрая можеш да си направите ревю.


Правилото на тройките.



Това е правило, което гласи, че за да постигнете впечатляващ външен вид, интересните неща (хващащи окото) в облеклото ви трябва да са не повече от три.

Например риза, шал и обувки. Или обеци, шапка и колан. Тук можете да развихрите фантазията си и да комбинирате колкото и както искате. Важното е накрая да се чувствате добре.

Хубавите и приятни моменти ни карат да бъдем креативни и да вкарваме творчество в живота си. Навсякъде около нас е пълно с най-различни идеи, които ние просто не забелязваме, въвлечени в работното си ежедневие. Започнете да ги търсите и ще видите как проблемите ще започнат да се решават сами.
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.