Следва

42 кадъра, доказващи чара на Pixie cut

Любопитно и важно за хиалуроновите филъри

Let us fill you on! 

Face преди 3 години

Нехирургичната процедура, обвита в митове и неяснота, е beauty темата на деня - хиалуроновите филъри с всички детайли и подробности около тях. Изглежда те са една от най-добрите мерки срещу стареене и увреждане на кожата, но за да сме съвсем сигурни и спокойни, по-долу четем експертното мнение на специалисти от Juvéderm, световен бранд, производител на един от най-качествените хиалуронови киселини филъри в света.

Какво представляват филърите?
Филърите за лице, известни също като дермални филъри, са гелове, които се инжектират в кожата около и на лицето за лечение на редица проблеми, главно структурни. Геловете, използвани в пълнителите, се различават по своята плътност и в зависимост от предназначението си.

За какво могат да се използват?
Много хора знаят, че филърите могат да се използват за предефиниране на формата и обема на устните, но това не е всичко, което могат. Те омекотяват линиите на и около лицето, придават обем, имат лифтинг ефект, подобряват текстурата на кожата и контура на лицето.

Има ли повече от един вид филъри?
Всички филъри съдържат хиалуронова киселина, фосфатен буфер и лидокаин, но съставът и количеството на хиалуроновата киселина във всеки са различни. Това означава, че всеки филър може да даде различен резултат в еластичността, кохезивността и разпространението на веществата.

Какво съдържат?
Филърите се произвеждат със синтезирана хиалуронова киселина. Тя се среща естествено в тялото и е известна със своите хидратиращи свойства, а именно, че може да задържа 1000 пъти собственото си тегло във вода.

Постоянни ли са?
Филърите могат да бъдат както временни, така и постоянни. С временните гелът бавно се разгражда от тялото и резултатите в крайна сметка избледняват. Гамата от непостоянни филъри на марката може да издържи от 9 до 24 месеца (в зависимост от използвания пълнител, обработената лицева площ и други индивидуални специфики).


Да "направим" брадичката - опреативни, инжекционни и домашни методи


Кой може да поставя филъри?
Невероятно важно е филърите да се поставят само от квалифицирани медицински специалисти като лекари, медицински сестри и зъболекари. Струва си да отделите време за проучване, за да намерите надежден специалист по естетична медицина и да сте сигурни, че получавате правилното, качествено лечение и резултати, с които да се гордеете.

Болезнена ли е процедурата?
Въпреки че може да има чувство на дискомфорт, филърите често съдържат обезболяващ агент, наречен лидокаин, който помага за намаляване на болката.

Какви са някои от потенциалните странични ефекти?
Временните нежелани реакции, които могат да се появят при процедури с филър, включват зачервяване, подуване, сърбеж, болка, изтръпване, подутини, натъртване и обезцветяване. Този вид реакции могат да възникнат веднага след лечението или да се развият с течение на времето и могат да продължат до една седмица, преди да намалеят.


Многото нови приложения на чудодейния токсин БОТОКС


Личи ли си?
Има много примери за лошо направени филъри, но вярваме, че когато квалифициран медицински специалист работи внимателно и с качествения продукт, резултатите са естествени и невидими. 

 

More Face