Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14.12 - 20.12

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

#ViewSofiaXMASGiveaway 

All About Life преди 3 години

В ДЕН 13 от нашия Коледен Giveaway гледаме света през нещо по-добро от розови очила - слънчеви очила KWIAT! Знаем, че такива са ни нужни и през зимата, защото трябва да предпазваме красивите си очи от слънчевата светлина и снежните отражения, но дори и да не бяха, ние пак щяхме да ги носим, защото за красивите и качествени аксесоари всеки момент е правилният момент...

Подаряваме тези три магичнимодела KWIAT, изработени от рециклирана пластмаса (което неимоверно ни радва), с идеална защита и изваян силует. Съвсем празнично ни е, защото през идната 2021-ва година брандът празнува 30-годишен юбилей; тоест три десетилетия най-високо качество, разнообразие на материали, цветове, форми и при слънчевите очила (които разглеждаме ТУК), и при диоптричните рамки (а тях ТУК).

Трима късметлии ще спечелят един красив чифт KWIAT; условията за участие са в Инстаграм профила ни - ТУК.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.