Следва

Grammy по наследство: Айви Картър превзема голямата сцена

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

ЛЪВ 24.07 - 23.08 

Astro преди 3 години

Като цяло 2021-ва ще e добра година за вас, Лъвове. Ще трябва да общувате спокойно и тактично с хората, за да избегнете повечето проблеми, които биха възникнали през годината. Съветваме съзнателно да избягване физическо претоварване и да почивате повече, за да постигнете равновесие и мир в огнената си душа.

Иновативният Уран задейства обширна и прогресивна визия, стимулира креативността, интереса ви за знания, изследвания или културни ценности, насърчава ви да пътувате, да контактувате с непознати хора, да се озовавате на далечни места, да опознавате нови философии и течения. Уран ви води към социални дейности и нови открития, както физически, така и духовни.

Ще резонирате доста добре с огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец), ще сте вдъхновени от въздушните (Близнаци, Везни, Водолей), ще сте често предизвикани от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) и объркани от прагматизма на земните знаци (Телец, Дева, Козирог). Ще работите много усилено и това ще бъде причината да се сблъскате със здравословни проблеми. Обясняваме всичко по-долу. 

Любов

За вас тази година ще е вълнуваща, пълна със срещи. Ще разширите своя приятелски кръг и, независимо дали сте във връзка или не, ще срещнете  специални хора, които със сигурност ще привлекат вниманието ви. Юпитер, планетата на късмета и еволюцията, остава в дома на любовта до средата на годината, стимулирайки смелостта и огромния ви чар. Има шансове тези от вас, които не са във връзка, най-накрая да срещнат точния човек, който ще отговори на вашите невероятно високи очаквания. Обвързаните Лъвове ще се чувстват особено привлекателни и уверени в собствените си сили, съзнавайки своите специални способности за съблазняване и личностни качества, възможно е да се изкушите да имате афери, но, предупреждаваме, последиците ще са ужасни.

Най-спокойното и приключенско време е първата половина на годината. Най-съвместимите зодии тази година за вас са: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Заедно с Овена и Стрелеца, огнени като вас, можете да образуват несравнима двойка, стига всеки да отпусне и забрави (поне от части) гордостта си. С Везните и Близнаците, почти толкова бурни като Лъва, ще образувате балансирана двойка, защото си пасвате идеално.

Пари и кариера

Възползвайте се от подкрепата на Сатурн през 2021-ва; той е майстор на стратегията и контрола, увеличава силата на характера, реалистичното вижване, зрелостта и упоритостта - ценни качества, с които да завършите успешно всяка дейност.

В професионален план между март и май всичко изглежда добре: ако обърнете внимание на възможностите, които ви се предлагат, няма да срещнете големи проблеми. Съвсем простичко е. Май ще е изключително добър месец за вас, именно тогава можете да постигнете успеха, който сте чакали дълго.

По отношение на парите ще имате повече стабилност и финансови проблеми от миналото вече няма да ви безпокоят. Доста е възможно да зависите от други хора, но това ще се промени именно през май - парите ще идват лесно, а финансовитеви планове ще се реализират по-бързо

С Плутон в Козирог ще бъдете принудени да направите някои важни промени на по-дълбоко ниво. Можем да говорим за стартиране на бизнес, но иницииран с по-голяма отговорност, за смяна на някои партньори и намиране на гениални решения, преместване или дори радикални промени на работното място. Амбициозният ви характер е оправдан през тази година и ако следвате целите си, можете да постигнате много. Юни и юли ще донесат щастливи събития: повишения, награди, дипломи за заслуги и ново работно място за тези, които го искат.

Здраве 

Като цяло ще сте пълни с енергия, силни, издръжливи. Ако пренебрегвате баланса между почивка и работа, или ако злоупотребите с храна, алкохол или никотин ще засегнете сърдечно-съдовата система - уязвимата за вас зона - и положението няма да е добро. Друга чувствителна зона на родените под знака Лъв е гръбначният стълб - следователно се изисква внимание при вдигане на тежести, силови упражнения и схващания.

През 2021-ва препоръчваме да хапвате зеленчуци, богати на желязо - спанак, сладък картоф, броколи, стафиди, фурми, сливи, круши и портокали. Ще са ви нужни също ръж, фъстъци, слънчогледови семки, праскови, ябълки и лимони, цвекло, ориз и яйца. Всички тези храни предлагат широка гама ензими за правилното функциониране на храносмилателната система, с която е възможно да имате неразположения тази година. Дано не! 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro