Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 14

Всички носят: пръстени като устни и откъде да си купим

Hotlips by Solange

 

Celebrities преди 3 години

Соланж Азагури-Партридж е дизайнер с богат стаж в направата на несериозни бижута. Всъщност, дамата е специализирана в дизайн на интериори, но от момента, в който прави първия си пръстен, годината е 1987-ма, а бижуто е собственият й годежен пръстен, идеята да прави и това, не я напуска.  

Днес, брандът за бижута на Азагури-Партридж - Solange се продава в лондонския музей V&A, в парижкия универсален магазин Galeries Lafayette и в Dover Street Market по целия свят. Най-популярният артикул в колекциите на Соланж - пръстенът под формата на устни - прави премиерата си през 1995-та, и от този момент дизайнът му си е все същият. Сменят се само цветовете. Първоначално пръстенът Hotlips е представен в червено, нюд, розово и тъмно-вишнево - базовите цветове на червилата. Днес се продава в много повече цветове, като има и такива с цветовете на италианското, френското, британското, американското и много други знамена. 


Кралски маникюр: как се лакират Кейт, Меган, Даяна, Летисия и другите


Сред феновете на Solange са Бела Хадид, Риана, Лейди Гага, Кейти Пери, Дуа Липа, Селена Гомес, Адоа Абоа и много други. Ако искате да се наредите до всички тях, вариант има - Solange правят доставка до всяка точка на земното кълбо.  

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.