Следва

Периконова диета или защо е така изваяна кралица Летисия

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

ДЕВА 24.08 – 23.09 

Astro преди 3 години

През 2021-ва хората, родени под знака Дева, ще сте строго ориентирани към детайлите и всичко, което директно правите с ръцете си (да, звучи странно, но го отдаваме на специфично положение на Меркурий, управляващата ви планета, свързвана с ръцете). Целта ви ще е винаги финализирате започнатите начинания и то да ги финализирате идеално. Много е важно да поддържате постоянна позитивна настройка през цялата 2021-ва, за да бъде годината пълна с успех и удовлетворение, за да се сбъдват желанията, за да се чувствате добре в и с околния свят. 

Ще сте изключително претенциозни и взискателни, особено в любовта (обясняваме по-долу) и желанието да намерите перфектен партньор дълго време ще остане само желание. Важното е да се учите как да бъдат щастливи, да живеете свободни, да оценявате красотата, да се откажете от постоянното търсене (и намиране) на недостатъци в нещата и хората - хармония, това е вашата дума за 2021!

Любов

През 2021 ще давате и ще получавате въздействаща емоционална подкрепа директно от любимия човек. Въпреки борбата да консолидиране и усъвършенствате кариерата си, ще се съсредоточите върху идеята да бъдете добър партньор и родител, чието присъствие винаги ще се възприема и оценява като качествено. Най-съвместимите знаци за вас в романтичен план са Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Ще разчитате на физическата красота и чувствителност, естествено присъщи на знака ви, същевременно ще сте изискващи от партньора си, често ще критикувате отсрещния човек (това също ви е заложено), но няма да можете сами да приемате критика, което може да ви доведе любовният ви живот до лошо място. Не искаме да ви стряскаме, само подчертаваме нещата, с които трябва да сте внимателни... 

Пари и кариера

Материалният комфорт ще бъде изключително важен за вас през идната година и затова постоянно ще сте опитвате осигурявате всичко необходимо, което е много добре. Вероятно ще се страхувате много от загуба на пари, и заради това ще сте силно мотивирани да печелите повече - за да поддържате начина си на живот. През май ще трупате доходи и активи, но всичко ще се случва с търпение, упорита работа и много изчисления - все приятни за вас неща. Финансовото ви състояние ще се подобри особено през първата половина на юли, тогава ще печелите повече пари, но това няма непременно да се случи лесно. 

В професионален план през 2021-ва до голяма степен ще оставяте нещата да вървят сами, ще пуснете контрола, което понякога е много нужно специално на вас. Да, възможни са немалко моменти, в които да се спънете и плановете ви да не се реализират добре, и това ще ви обезсърчи, знаем. Прекомерният оптимизъм, който споменахме, е единственият шанс да повишите настроението си толкова, че да не обръщате достатъчно внимание на детайлите.  Не пренебрегвайте вярата в собствените си сили, приемайте човешки грешките си и не се спирайте, силни сте!

Здраве 

През 2021-ва ще имате много (много!) на енергия, следователно начинът ви на живот трябва да включва редовни физически дейности, които могат да им помогнат да изгарят калориите по-бързо. Възможни са проблеми с храносмилателната система или мигренозни главоболия, дължащи се на стрес и тревожност. Имайте това предвид, но и се старайте грижата за себе си и желанието за здравословното състояние да не се превърнат в хипохондрия, бъдете chill.

Веган и вегетарианската диета са най-подходящи за вас. Хапвайте повече семената (ценен източник на протеини), моркови и картофи (на минерали) и пълнозърнестите храни (на диетични фибри) и избягвайте: fast food, промишлено преработени храни, прекомерна консумация на месо, силно подправени или пикантни храни, мазнини.

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

 Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro