Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 23

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

През 2020-та всички beauty гурута се фокусират върху очния грим. Логично - заради маските за лице, единственото нещо, по което разпознаваме хората, е именно погледът. И защо да не развихрим въображението си в тази насока - експериментираме с любими цветове и изразяваме себе си по най-автентичния начин, за да бъдем различаващи се и красиви.

Постигаме най-добрите си визии с новите палитри на YSL Couture Colour Clutch, вдъхновени от Париж и Маракеш, двата знаменити града, капсулирани в красивия свят на YSL, са повече от невероятни. Фина селекция от десет наситени нюанса, създадени от Том Пешо в безкомпромисно съвършен packaging дизайн.

В ДЕН 23 от нашия Коледен Giveaway рисуваме върху очите си (с) магията на Маракеш. Град, който ни вдъхновява до безкрайност, изпълнен с живот, светлина и сензационен спектър от ослепителна цветна хармония. Лявата част на палитрата напомня за градината на Мажорел, свят на небесно синьо и зелен тюркоаз, а дясната разкрива топлината на емблематичните за града магазинчета за подправки, пропити с кехлибар, портокал и тъмно розово, което е като залеза над покривите в Маракеш. Разбира се, в центъра на палитрата срещаме и задължителните тъмно сиво и бяло, с които подсилваме интензивността на грима. С цялото това многообразие от багри и текстури имаме възможност да създаваме безкрайни комбинации за съвършен драматизъм или лек цветен полъх.

Играем за YSL Couture Colour Clutch, магията на Маракеш, на нашия Инстаграм профил ТУК, където условията за участие са, какво винаги, подробно описани.

  

More All About Life