Следва

Best Music Videos 2020: FKA twigs, Billie Eilish и другите

Рут Колева с коледен подарък към феновете си

Певицата представи собствена версия на песента „Тиха нощ”

Music преди 3 години

Рут Колева подари на своите фенове собствена версия на песента „Тиха нощ”. Обичаната коледна класика оживява в нов джазиран вариант, две седмици преди коледните празници.

"След тази трудна година, изпълнена с изпитания, искам да подаря мъничко топлина и уют за този любим на всички ни празник - Рождество Христово. В последните години свикнах да го отбелязвам на сцената, заедно с феновете си. Тъй като тази година не можем да си подарим нашия споделен коледен концерт, изпитах нужда да направя поне нещо малко, каквото е този мой прочит на песента „Тиха нощ” - споделя Рут.

Сингълът е наличен онлайн във всички стрийминг платформи от днес, а към него има и видео, вдъхновено от идеята за „Зимна приказка“ което може да бъде гледано в YouTube канала на певицата.

Рут Колева ще изпрати 2020 г. с немалко успехи, въпреки трудностите и изпитанията за музикалния свят. Сред постиженията, които белязаха положително отминаващата година е двойното участие на Рут в MTV САЩ с песните "Candy Coated" през юли и най-новия ѝ сингъл - "All The guys", намерил място в плейлиста на престижната телевизия преди едва 2 седмици.

 Поздравления, Рут! Весела Коледа на всички.

More from View Sofia

Плюс 24 за Рене Зелуегър - актрисата играе убийца в The Thing About Pam

Movies & TV преди 2 години

Оценките за новата крими драма на NBC - The Thing About Pam са доста противоречиви, но, тъй като не сме я гледали все още, днес обръщаме внимание на трансформацията на главната актриса - Рене Зелуегър, която е наистина невероятна, както на много други холувидски звезди - вижте големите трансформации в името на киното тук. Иначе, историята е по напълно истински случай, състои се от 6 епизода, като премиерата на последния беше на 12 април. 

More Music