Следва

С чанта из залите на двореца - какво всъщност носи кралицата?

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10 

Astro преди 3 години

2021-ва ще бъде много важна заради промените, които предстои да се случат в живота ви. Началото на годината ще бъде положително, ако се изпълните с ентусиазъм, енергия и позитивизъм. Годината ще е щастлива за представителите на въздушния знак, вратите към успеха са постоянно отворени широко и във всеки момент има шанс да се появят възможности за напредък, обогатяване и престиж.

През март и април атмосферата около вас ще е спокойна, сътрудничеството и комуникацията с хора се подобряват, могат да възникнат възможности за проекти, включващи група, аудитория, социума, в които ще се радвате на популярност и подкрепа. През втората част на годината ще имате затруднения с получаването на пари (или харчите твърде много и твърде бързо). Бъдете внимателни във финансов аспект, особено през август и декември! 

Любов

2021-ва се очертава да бъде година, пълна с мир и тишина, от емоционална и семейна гледна точка. Тези от вас, които имат партньор и дългосрочна връзка ще се радват на стабилни, хармоничи моменти, състрадание и разбиране от страна на любимия човек. Тези от вас, които търсят партньор, да се огледат за някой привлекателен на работното си място, където Меркурий ви помага да сте превъзходни в романтичната комуникация.

Тази година ще успявате да разберете партньора си по-добре и в любовта ще има положителни обрати. Юпитер ще придаде по-дълбоко значение на връзката ви; интензивната страст и романтика ще бъдат основните ви характеристики през по-голямата част от годината. Това ще даде ли нови цветове и ще консолидира съществуващата ви връзка или ще ви помогне успешно да започнете нова. Чудно за вас, ако се влюбите в Близнаци, Стрелец, Лъв или Водолей. 

Пари и кариера

През януари ще имате проблеми в професионалната сфера, възможен е разпад или край на определени професионални връзки или раздяла със сегашна позиция. Макар и неприятен, релационният стрес може да бъде фактор, който подтиква към намиране на нови, прогресивни решения. Транзитът на Меркурий в Риби от 30-и март усилва фокуса върху работата и кариерата, което значи, че тогава нещата може да се успокоят.  Ще сте изпълнени с повече практичност, разумност и състезателна мисъл, заради което ще успявате да конкретизирате професионалните цели.

Първите месеци на 2021-ва доходите ви ще са балансирани, нито по-високи, нито по-ниски от обикновено. Много важно е да спестявате и да инвестирате планирано и обмислено (винаги да имате пари в себе си и за спешни случаи), ако не, краят на годината няма да е добър за вас от финансова гледна точка.

След като Уран влезе в Телец през август, ще се появят нови възможности дали да заемете позиция, към която сте се стремили през годините. Що се отнася до парите, тогава отново ще се радвате на благоприятен период: приходите отново ще се увеличат, разходите ще са под контрол, така че общият баланс ще бъде положителен. 

Здраве

Първият триместър 202-ва се характеризира с умора, лошо здравословно състояние, неразположения и свръхчувствителност. След този период обаче, след като задължително си починете, за да възстановите енергията си, здравословното си състояние ще се балансира.

Трябва психически да се грижите за себе си, защото силното свързване и постоянното отдаване на останалите са причиняват значителен психичен дискомфорт. Ако успеете да се откъснете малко от неприятните аспекти на професионалната си дейност и живота като цяло, всички онези соматични прояви, които продължават да ви притесняват, ще изчезнат - особено храносмилателните. Чувствителните зони през годината ще са кръстът и бъбреците.

Управлявани от Венера, вие имате склонност да се поддавате на кулинарни излишъци, затова добра идея е да се научите как да бъдете по-умерени. Пиенето на много вода е наложително. Ароматерапия с етерични масла (розово или жасминово) също ще се отрази добре.Спортът е необходимост, тъй като бавният метаболизъм е фактор, който ви кара да презират интензивните упражнения и по дефиниция сте не особено подвижни хора. Идеалното решение е да се запишете във фитнес зала, където хем да станете по-секси, хем да се запознаете с нови (също секси) хора, докато тренирате.

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro