Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10 

2021-ва ще бъде много важна заради промените, които предстои да се случат в живота ви. Началото на годината ще бъде положително, ако се изпълните с ентусиазъм, енергия и позитивизъм. Годината ще е щастлива за представителите на въздушния знак, вратите към успеха са постоянно отворени широко и във всеки момент има шанс да се появят възможности за напредък, обогатяване и престиж.

През март и април атмосферата около вас ще е спокойна, сътрудничеството и комуникацията с хора се подобряват, могат да възникнат възможности за проекти, включващи група, аудитория, социума, в които ще се радвате на популярност и подкрепа. През втората част на годината ще имате затруднения с получаването на пари (или харчите твърде много и твърде бързо). Бъдете внимателни във финансов аспект, особено през август и декември! 

Любов

2021-ва се очертава да бъде година, пълна с мир и тишина, от емоционална и семейна гледна точка. Тези от вас, които имат партньор и дългосрочна връзка ще се радват на стабилни, хармоничи моменти, състрадание и разбиране от страна на любимия човек. Тези от вас, които търсят партньор, да се огледат за някой привлекателен на работното си място, където Меркурий ви помага да сте превъзходни в романтичната комуникация.

Тази година ще успявате да разберете партньора си по-добре и в любовта ще има положителни обрати. Юпитер ще придаде по-дълбоко значение на връзката ви; интензивната страст и романтика ще бъдат основните ви характеристики през по-голямата част от годината. Това ще даде ли нови цветове и ще консолидира съществуващата ви връзка или ще ви помогне успешно да започнете нова. Чудно за вас, ако се влюбите в Близнаци, Стрелец, Лъв или Водолей. 

Пари и кариера

През януари ще имате проблеми в професионалната сфера, възможен е разпад или край на определени професионални връзки или раздяла със сегашна позиция. Макар и неприятен, релационният стрес може да бъде фактор, който подтиква към намиране на нови, прогресивни решения. Транзитът на Меркурий в Риби от 30-и март усилва фокуса върху работата и кариерата, което значи, че тогава нещата може да се успокоят.  Ще сте изпълнени с повече практичност, разумност и състезателна мисъл, заради което ще успявате да конкретизирате професионалните цели.

Първите месеци на 2021-ва доходите ви ще са балансирани, нито по-високи, нито по-ниски от обикновено. Много важно е да спестявате и да инвестирате планирано и обмислено (винаги да имате пари в себе си и за спешни случаи), ако не, краят на годината няма да е добър за вас от финансова гледна точка.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.