Следва

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

We love: новите коси на Кая

Май само така не я бяхме виждали

Celebrities преди 3 години

Пиксито си е пикси, но дългата коса си е дълга коса. Само вижте новия имидж на прелестната малка Кая Гербер и ще се убедите, че хубавите неща са по много.

Известна със своите бюти-експерименти, дъщерята на Синди Крауфорд не спря да променя външния си вид през цялата 2020-та. Госпожица Гербер обожава да сменя прическата си, като прави безкрайни промени, обичайно доста сполучливи, както с цвета, така и с дължината. Завършекът на годината в този контекст обаче се е получил направо брилянтно.


Гаджета ли са Кая Гербер и Кара Делевин?


Само две седмици преди да прекрачим в новата 2021-ва, моделът публикува снимки с новия си имидж - вместо обичайното каре, този път звездата демонстрира завидни дължини, с които премного прилича на звездната си мама - съвършенството от модния подиум на 90-те - Синди Крауфорд. Макар и сигурни, че младата дама няма да задържи дълго този си секси образ, защото допускаме, не, а направо сме сигурни, че се касае за рекламна поръчка, и дори съвсем конкретно допускаме, че тя е на Антъни Вакарело за Saint Laurent, сме категорични, че това е една от най-кардиналните и най-красиви промени на имиджа на Кая, които сме виждали, откакто я видяхме за първи път.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.