Следва

Макензи Скот, бившата съпруга на Джеф Безос, с 6 милиарда дарения за по-малко от година

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

СКОРПИОН 24.10 – 22.11 

Astro преди 3 години

За Скорпионите 2021-ва година ще е година, пълна с мир и спокойствие. Ще се радват на много слънчеви (метафорично казано) дни, изпълнени с усмивки и веселие. Юпитер, планетата на късмета, е в добро разположение спрямо вас. От лятото на 2021 г. до лятото на 2022 г. ще имате период на професионален разцвет, възход и успех. Възникват нови възможности за промени към по-добро, за дълго сте чакали.

Любов

През първата част на 2021-ва Венера, планетата на любовта, ще заживее в душата ви и ще събуди вашата романтична страна. Ако вече сте обвързани, ще се радвате на страст, спокойствие и много обич всеки път, в който сте в компанията на вашата половинка.

През пролетта, ще ви трябва промяна в пейзажа: ако почувствате съответната нужда, стягайте багажа и си тръгвайте, както се казва. През първата половина на юни платонична любов ще завладее сърцето ви с. После ако отново ви стане скучно и ви се прииска нещо друго, през юли, можете да се заиграете с почитателите си: вие сте невероятно сте секси и, смятаме, че трябва да се възползвате напълно от това! От ноември любовните отношения и връзки в живота ви ще се разклатят. Ако успеете обаче да запазите баланса и силата на характера си - да устоите, връзката ви ще достигне друго ниво, много по-интензивно.

Обобщено казано, в началото на годината ще бъдете буйни и весели без конкретна причина, но към края на 2021-ва ще сте склонни да преувеличавате някои негативни аспекти от живота си, което ще ви накара да се чувствате генерално зле. Приятелският характер и способността да се отваряте към другите трябва да са вашите основни "инструменти“ за преодоляване на всеки конфликт. Всичко може да бъде толкова красиво, колкото в началото, така че нямате извинение да не се наслаждавате на времето си с любимия човек. Просто трябва усилие.

Препоръчваме, ако позволите, да се влюбите в Рак, Риби, Дева и Козирог.

Пари и кариера

Притесненията относно работата и като цяло изграждането на кариера започват още от първите месеци на 2021-ва. Ако не сте доволни от статута и заетостта си и искате да развиете собствен бизнес, астралният контекст на 2021-ва го позволява. Също така тези, които искат да получат признание на работното място, да бъдат повишени и финансово възнаградени, ще са облагодетелствани през идната година.

Най-важното е да решите какво наистина искате, което означава, че трябва да анализирате целите си в дългосрочен план и да решите дали настоящата работа ви предлага някакви перспективи за напредък или е само временен източник на доходи. Sort out your priorities, Scorpio!

Финансите и професията ще са приоритет сред останалите житейски сфери в живота на Скорпиона. Ще се справите с доста предизвикателства и със сигурност ще почувствате, че усилията ви не са били напразни. Трябва да покажете своя професионализма и чувството си за отговорност във всяка възможна ситуация.

През първите месеци на годината можете да спечелите значителни суми пари от инвестиции, хобита или други дейности извън работата.

През първата част на годината е много възможно да се случат задържания или закъснения на професионално ниво, което рискува да "саботира" някои от плановете ви, но още до март ще наваксате и ще постигнете напредък със сътрудници, клиенти и колеги.

Във финансово отношение 2021-ва ще бъде добра година, само че от ноември нататък... По един или друг начин ще успявате да печелите все повече пари сами, без да е необходимо да си сътрудничите с други.

Ретроградираните периоди на Меркурий през 2021-ва засягат професионалните домове и дома на парите. Астролозите препоръчват всички да реорганизираме работния ритъм и приоритетите си и да обърнем повече внимание на взаимоотношенията с колегите и на начина, по който общуваме на работа.

След 28 март нещата ще започват да се изясняват, информацията и намеренията вече няма да са засенчени от съмнения и ще имате възможност да направят първите стъпки към по-добро бъдеще.

За да преодолеете успешно трудния период от лятото на 2021 г., трябва да докажете, че притежавате организационни умения, че знаете как да нареждате приоритетите си, и че можете бързо да се адаптирате към различни ситуации.

Здраве

Разнообразната, в най-добрия случай вегетарианска, диета е абсолютно задължителна за Скорпионите, особено за жените. Трябва да стоите далеч от храна, богата на мазнини, а близо до храни като кафяв ориз, просо, пшенични зародиши, маруля, целина и краставици, череши, портокали и лимони. Страшно силното влияние на Марс върху знака ви определя необходимостта от постоянен прием на вода, зеленчуци и от избягване на прекомерна консумация на сол. Знаете какво да правите.

Имате безкрайна енергия (пак заради Марс), така че трябва да се движите много, независимо от теглото си. Като воден знак, обичате водни спортове (плуване, кану, гмуркане), а като по-агресиврен знак боксът и бойните изкуства също ви пасват идеално (а и изгарят много калории).

Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro