Следва

Интервю с Юсмен Мутафов за View Sofia

Даша Жукова очаква първо дете от Ставрос Ниархос

Baby is coming 

 

Celebrities преди 3 години

Те се ожениха през януари. Беше пищно, както писахме ТУК и ТУК. Тя е Даша (Дария) Жукова, родената в Москва красива бизнесдама и бивша жена на собственика на футболния Челси - Роман Абрамович, а Той е извънредно богатият гръцки наследник - Ставрос Ниархос III.


Двойката се венча по-рано тази година

Новината за чакания наследник бе съобщена от сайта за нюйоркски клюки Page Six. Жукова и Ниархос вдигнаха пищно тържество за узаконяването на връзката си този януари в бляскавия швейцарски ски курорт Сейнт Мориц пред над 300 гости. Годежът им бе през юли миналата година, а през октомври бе организирана малка първоначална церемония в Париж. Гостите на тържеството бяха все едно извадени от рубриката "кой кой е" в света на изкуството, от който и двамата са неразривна част в качеството си на страстни колекционери. Дилърът Лари Гагосян и художникът Дъстин Йелин бяха част от гостите, наред с приятелите знаменитости от ранга на  Дейвид Бекъм, Лив Тайлър, Кейт Хъдсън, Карли Клос, Тори Бърч, принцеса Бетарис и още, и още. 

39-годишната Жукова и 54-годишният Абрамович, припомянме, се разделиха приятелски през 2017 г. след малко по-малко от десетилетие връзка и две деца, син и дъщеря (родени в САЩ). Чаканото сега дете ще е трето за Даша. 

По време на раздялата с руския олигарх, Жукова и Абрамович пуснаха изявление, гласящо следното: „След 10 години заедно, двамата взехме трудното решение да се разделим, но оставаме близки приятели, родители и партньори в проектите, по които работим заедно. Поемаме ангажимент да отгледаме заедно двете си деца. Също така ще продължим да работим съвместно като съоснователи на Музея за съвременно изкуство „Гараж" в Москва и културния център на остров Нова Холандия в Санкт Петербург. "

Ставрос, когото нарекохме "милиардер и коцкар, но с душа на артист", когато писахме за него, е на 35, видимо влюбен в съпугата си и невероятно богат. Хотелът, в който се състоя тържеството този януари - Kulm St Moritz, е съвсем близо до пистите, собственост е на семейство Niarchos, и само една миниатюрна част от собствеността на фамилията. Бащата на младоженеца Ставрос младши Ниархос и чичо му Спирос Ниархос са най-големите частни собственици на земя в Сейнт Мориц, освен притежаваното в Гърция, разбира се. 

Кой точно е Ставрос Н. и защо всички завиждат на малкото богато руско момиче, четем за опресняване ТУК.
И понеже е Коледно време, в което да мечтаем на едро ни е повече позволено от друг път, препрочитаме историята на Голямата любов на Жукова и Абрамович.  



На двамата млади - Честито, в очакване на подробности! 

More Celebrities