Следва

Huawei обяви кои модели и кога ще получат EMUI 11 в България

Годишен ХОРОСКОП 2021: Стрелец

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12 

Astro преди 3 години

2021-ва година ще е доста неутрална за представителите на зодия Стрелец. Не очаквайте големи промени или специални събития. Все пак годината ще е обещаваща по отношение на социални действия и умения, комуникация, работа в екип сътрудничестчево - ще разширите кръга на си, ще се срещнете с влиятелни хора, съмишленици, съюзници. Добрата новина е, че ще иматe огромна готовност да научите нови неща и умения. Ученето ще бъде по-лесно от всякога, възнаграждението за него - също. 

Всички знаем, обаче, че няма да позволите на скуката да влезе в любовния живот и връзката. Съпругът / партньорът ви ще проявя повече интерес към желанията и исканията на Стрелеца. Тези, които не са във връзка ще се насладят на свободата си, но случайна специална среща може би ще ги накара да променят мнението си много бързо! Колко романтично! Разказваме още:

Любов

Периодът между юни и август ще е белязан от промени в любовния живот, като повечето Стрелци ще трябва да преживеят отново някои моменти от миналото и да вземат важни решения. През този период всички грешки от миналото трябва да бъдат коригирани.

Звездите ще имат силно положително влияние върху тези от вас, които страдат по любов. Имат шанс да се срещнете със сродната си душа. Има шанс, обаче, семейството ви да не харесва новия партньор, ако е така, подходете много дипломатично.

Краят на годината ще бъде по-остър към двойките. Ще трябва да взимате решения бързо или дори да тествате чувствата на партньора си. Въпреки че през този период ще се случат поредица от по-малко приятни събития, не бива да губите самочувствието или доверието в любимия човек.

Най-съвместимите зодии за вас, Стрелци са: Овен, Лъв, Везни и Водолей. Интелигентни, честни, винаги позитивни, с усмивка на лицата си, понякога непостоянни и нерешени - perfect match!

Пари и кариера

През първите няколко месеца на 2021-та трябва да намерите начин да поддържате баланс между приходи и разходи, само тогава ще можете да се чувствате финансово стабилни. Радостна новина - никоя планета не заплашва вашата финансова стабилност, не бива да очаквате спънки по отношение на печалби, инвестиции - всякакъв вид доходи.

През юни и юли се предпочита да работите с партньор или в екип и да се вслушвате в съветите на близки (и компетентни хора) относно бизнес отношения. Август ще бъде изключително благоприятен за пътувания в чужбина, записване в колеж, срещи с близки от чужбина. Той е месец на успех, забавление и творчество. В началото на октомври е най-добре да се възползвате в пълна степен от възможностите, които идват от работата ви: всичко, което има значение, е да се адаптирате в движение към настъпващите промени и никога да не се паникьосвате.


Във финансово отношение през декември нещата вървят гладко, до зимните празници. Ще имате добри доходи, работата ви ще е задоволително платена и допълнителни обезщетения ще започнат да се появяват чрез партньори, родители или просто късмет.

Здраве

Някои здравни проблеми може да възникнат към края на 2021-ва: Ще трябва да работите интелигентно и организирано и да премахнете всички непродуктивни аспекти, така че да не се изтощавате ненужно. Емоционално ще бъдете в добро състояние, ще има промени в начина, по който проявявате личността си и образа си - главно в стила и поведението ви.


Знакът Стрелец управлява долните крайници: бедрата, артериите и кръвта. Сред медицинските състояния, за които може да се притеснявате, са сангвинични разстройства, фрактури на бедрената кост, ишиас, чернодробни заболявания или камъни в жлъчката. Дълготрайното пренапрежение може да причини физически и психически срив, което води след време до влошаване на невротичните пристрастия.

Имайки нервно-жлъчен темперамент, може да сте прекалено ревностни, когато става въпрос за консумация на храна и алкохол. Препоръчително е да се научите да бъдете умерени и да се храните и наслаждавате с мярка. Не би било лоша идея да добавите към ежедневната диета храни като пащърнак, черен дроб, зеленина, суров яйчен жълтък, моркови или зелени салати. 

 Годишен ХОРОСКОП 2021: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2021: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2021: Рак

Годишен ХОРОСКОП 2021: Лъв

Годишен ХОРОСКОП 2021: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2021: Скорпион

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Годишен ХОРОСКОП 2021: Водолей

 

Годишен ХОРОСКОП 2021: Риби

More Astro