Следва

Мариан Залцман за мечтаната 2021-ва

Мхм: Дженифър Лопес така

Заболяха ли ви очите? 

Celebrities преди 3 години

Значи, когато е много, е много. И боде очите. Вярно е, че това е Джинифър Лопес, 51-годишната звезда, която не повтаря тоалет и носи само от лъв нагоре, когато става дума за дизайн. Този път обаче, нещата, подчинени на правилото на Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече, са извън контрол. Мястото на папарашкото улавяне е Бевърли Хилс.

Въпросната too much модна комбинация включва чанта и шапка от Кристиан Диор, дълга доземи рокля на точки, за която също подозираме, че е Dior, без да сме напълно сигурни, ботуши на огромен ток и маска. Като обещаваме, че няма да се обличаме така, скролваме снимките, за да се убедим, че мярата е най-важното правило. Освен ако не си Мечо Пух. 


Уличният стил на звездите: Дженифър Лопес и много принт



We love: Дженифър Лопес, 51, au naturel


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.