Следва

Годишен ХОРОСКОП 2021: Козирог

Стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI

За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор на продукти HUAWEI и тяхната подкрепа, компанията стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI, който е в сила в периода 16-ти декември 2020 г. – 31 януари 2021 г.

All About Life преди 3 години

Възстановете устройството си

Клиентите на HUAWEI могат да подменят повредения си екран, заден капак и/или основен модул с до 50% отстъпка*. Всички части, които се използват при оторизираните ремонти, са оригинални и идват с 90 дни гаранция от производителя, считано от датата, на която е извършена смяната.

Добавяйки 5 лева към стойността на ремонта при подмяна на екран или основен модул, получавате възможност да вземете нов заден панел. Списъкът на всичките резервни части с отстъпка и цените можете да проверите на официалната страница на Кампанията.

Нова визия за любимите Ви устройства

По време на Кампанията, клиентите могат да освежат външния вид на устройството си с 40% отстъпка**. HUAWEI предлагат матирани протектори за екрана, които не задържат пръстови отпечатъци и не се плъзгат, както и много други нови протектори за задните панели на устройствата Ви.

Протекторите за екран или задни панели се предлагат за модели, чийто размер на екрана е по-малък или равен на 7 инча. За да изберете любимия си дизайн и да проверите цените, посетете официалната страница на Кампанията.

Безплатно почистване & дезинфекция

Собствениците на HUAWEI устройства могат да си подарят и безплатно почистване и дезинфекция на техните мобилни телефони, таблети, лаптопи, смарт часовници, смарт гривни и слушалки. Екипът от професионалисти ще почисти екстериора на устройството Ви с нужните за целта средства и след това ще дезинфекцира устройството Ви за 3 минути посредством UV лампа, която няма да повлияе по никакъв начин на работата му.

След почистването и дезинфекцията, сервизните техници на HUAWEI могат да дадат полезни указания на клиентите как да оптимизират системите на своите мобилни телефони или таблети. Оптимизацията и сканирането за вируси няма да повлияе на личните данни на клиентите.

HUAWEI продължава да осигурява на всеки свой клиент индивидуално и пълноценно обслужване. За да участват в кампанията, собствениците на HUAWEI устройства могат да посетят Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ N6 или да се възползват от услугата „От врата до врата“. Тя включва безплатна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и обратно към собственика на устройството, която може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18 ч.

Huawei пожелава на всички спокойни празници в добра компания и пълноценна и безопасна връзка със света с помощта на цифровите технологии!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.